"

    Induktionshäll

    TEKA IZC 94620 MST Induktionshäll 90 cm med temperatursensorer

    PRODUKTKOD: IZC 94620 MST

    12 142,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 2 st
    • Hälltyp: Induktion
    • Reglage: Elektroniska/Knappar

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA IZC 94620 MST Induktionshäll 90 cm med temperatursensorer

    Enkel navigering med elektroniska reglage

    TEKA IZC 94620 MST Induktionshäll är utrustad med elektroniska reglage som gör det enkelt att navigera och justera inställningarna. Genom att helt enkelt trycka på knapparna kan du välja önskad effekt och temperatur för varje kokzon.

    Kraftfull induktionsteknologi

    Denna induktionshäll har 2 kokzoner som använder kraftfull induktionsteknologi. Induktion värmer snabbt och jämnt genom elektromagnetiska fält, vilket resulterar i snabbare uppvärmningstider och energieffektivitet. Du kan koka och steka mat på lägre temperaturer, vilket sparar energi och ger en jämnare tillagning.

    Temperatursensorer för noggrann kontroll

    TEKA IZC 94620 MST Induktionshäll är utrustad med temperatursensorer för varje kokzon. Dessa sensorer gör det möjligt att hålla koll på temperaturen noggrant och exakt. Du kan enkelt justera och hålla önskad temperatur genom att använda reglagen.

    Stilren och elegant design

    Utöver sina praktiska funktioner har TEKA IZC 94620 MST Induktionshäll en stilren och elegant design. Den kommer att bli en snygg och modern tillägg till ditt kök. Med sin bredd på 90 cm har den gott om utrymme för att hantera flera kastruller och stekpannor samtidigt.TEKA IZC 94620 MST Induktionshäll är den perfekta lösningen för dig som vill ha en pålitlig induktionshäll med noggrann temperaturkontroll. Utrustad med elektroniska reglage och temperatursensorer, ger denna häll enkel användning och ger dig möjlighet att få bästa resultat i ditt kök.
    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Antal kokzoner
    2 st

    16 Produkter från samma kategori: