"

    Induktionshäll

    ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm - GRATIS LEVERANS

    PRODUKTKOD: EIS84486

    17 307,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 780 mm
    • Djup: 520 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Höjd: 23 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning för ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm

    Kompakt design med smalt utrymme

    Med en bredd på endast 780 mm och en djup på 520 mm är ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm en idealisk induktionshäll för kök med begränsat utrymme. Trots sin kompakta storlek ger den ändå tillräckligt med plats för fyra kokzoner, vilket gör matlagningen både enkel och bekväm.

    Funktioner för säker och bekväm matlagning

    ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm kommer med ett antal praktiska funktioner som gör matlagningen säker och bekväm. Med barnlåset kan du hålla ugnen säker för dina små äventyrare, medan timerfunktionen hjälper dig att hålla koll på matlagningsprocessen. Den automatiska avstängningsfunktionen ger extra trygghet om du skulle glömma att stänga av plattan. Dessutom har den en pausfunktion, så att du kan temporärt stänga av plattan utan att förlora din aktuella inställning. En boostfunktion med hög effekt möjliggör snabb uppvärmning, vilket sparar tid och energi.

    Effektiv kokning med induktionsteknik

    ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm är en induktionshäll som ger effektiv och jämnhårig kokning. Induktionstekniken ger omedelbar värme genom att reagera direkt med kärlets bas. Detta resulterar i snabbare uppvärmningstider och energibesparingar. Med fyra kokzoner kan du laga flera rätter samtidigt och njuta av en smidig matlagningserfarenhet.

    Enkel installation och användning

    ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm är enkel att installera och använda. Med en standardbredd på 80 cm passar den perfekt in i de flesta kök. Den levereras med en spänning på 230 V och har en anslutningseffekt på 7350 W. Med en total vikt på 12,94 kg är den också enkel att transportera och hantera.

    Sammanfattning

    ELECTROLUX EIS84486 SenseFry SLIM-FIT 80 cm är en kompakt och funktionell induktionshäll som erbjuder säker och bekväm matlagning. Med sin smala design och fyra kokzoner är den idealisk för kök med begränsat utrymme. Med funktioner som barnlås, timer, automatisk avstängning, pausfunktion och boostfunktion kommer matlagningen att bli både enkel och effektiv. Med induktionstekniken får du omedelbar och jämn värme för snabb och energisnål kokning. INSTALLATION_HTML.
    Mått
    Höjd
    23 mm
    Vikt
    12,94 kg
    Djup
    520 mm
    Breddstandard
    80 cm
    Bredd
    780 mm
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Pausfunktion, Booster
    Hälltyp
    Induktion
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    7350 W
    Spänning
    230

    16 Produkter från samma kategori: