"

    Induktionshäll

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/60

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA FIT BL/A/60

    24 875,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Djup: 515 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Funktioner: Booster
    • Hälltyp: Spishäll med inbyggd fläkt

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - Kokplatta med integrerad fläkt Nikolatesla Fit BL/A/60

    Den här kokplattan med integrerad fläkt från Elica är en perfekt lösning för dig som vill ha både en effektiv häll och en prydlig fläkt i ditt kök. Med sin eleganta design och avancerade funktioner ger den enkelhet och användarvänlighet till matlagningen.

    Funktioner

    En av de imponerande funktionerna hos Elica Nikolatesla Fit är dess Boost-funktion. Med bara ett knapptryck kan du öka effekten på en kokzon och snabbt få vattnet att koka eller steaken att stekas perfekt. Denna funktion är perfekt när du behöver laga mat snabbt eller när du har bråttom.

    Kokplattan har fyra kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att tillaga flera rätter samtidigt. Oavsett om du behöver koka, steka eller simma, har du alltid de rätta verktygen inom räckhåll för att laga maten precis som du vill ha den.

    Reglagen på Elica Nikolatesla Fit är elektroniska, vilket ger enkel och smidig styrning av kokzoner och fläktens hastighet. Med hjälp av dessa reglage kan du enkelt justera värmen och säkerställa att maten tillagas exakt enligt dina önskemål.

    Design och installationskrav

    Elica Nikolatesla Fit har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den kompatibel med de flesta köksutrymmen. Dess eleganta och moderna design kommer att ge ditt kök en sofistikerad touch och komplettera din övriga köksinredning.

    Med en djup på 515 mm passar Elica Nikolatesla Fit perfekt in i de flesta köksskåp och ger en sömlös integration med din övriga köksinredning. Installationen är enkel och smidig, och du kan snabbt börja använda den här kokplattan med integrerad fläkt så snart den är installerad.

    Sammanfattningsvis är Elica Nikolatesla Fit BL/A/60 en kraftfull och praktisk kokplatta med integrerad fläkt som kommer att förenkla och förbättra ditt matlagningsupplevelse. Med sina avancerade funktioner, eleganta design och enkel installation är den ett utmärkt val för alla kök.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    515 mm
    Specifikationer
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Funktioner
    Booster
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt

    16 Produkter från samma kategori: