"

    Induktionshäll

    Electrolux LIT30231C

    PRODUKTKOD: LIT30231C

    4 113,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 2 st
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux LIT30231C - Induktionshäll med två kokzoner

    Med Elextrolux LIT30231C får du en smidig och effektiv induktionshäll med två kokzoner. Denna moderna häll ger dig möjlighet att laga mat på ett snabbt och bekvämt sätt.

    Kraftfull induktionsteknik

    Electrolux LIT30231C använder sig av induktionsteknik, vilket innebär att värmen genereras direkt i kastrullen. Detta ger en snabb och jämn uppvärmning av maten, samtidigt som energiförbrukningen minimeras. Du kan vara säker på att din mat kommer att bli perfekt tillagad varje gång.

    Enkel rengöring

    Denna induktionshäll är enkel att rengöra tack vare dess släta glashäll. Du behöver bara torka av den med en fuktig trasa efter användning. Detta sparar tid och gör det lättare att hålla ditt kök rent och snyggt.

    Praktiska funktioner

    Electrolux LIT30231C har flera praktiska funktioner som gör matlagningen enklare och mer bekväm. Hällen är utrustad med touchkontroller, vilket ger dig möjlighet att snabbt och exakt ändra inställningar. Den har också en timerfunktion, så du kan ställa in tiden för matlagning och få en larm när tiden är slut.

    Säker användning

    Med Electrolux LIT30231C kan du känna dig trygg när du lagar mat. Hällen har en barnlås-funktion som förhindrar att oönskade justeringar görs när du inte är närvarande. Den har också en överhettningsskyddsfunktion som automatiskt stänger av hällen om den blir för varm.

    Sammanfattningsvis erbjuder Electrolux LIT30231C en smidig och effektiv matlagningserfarenhet. Med sin kraftfulla induktionsteknik, enkel rengöring och praktiska funktioner är den en utmärkt hjälpreda i köket.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion
    Antal kokzoner
    2 st

    16 Produkter från samma kategori: