"
  • Reducerat pris

Induktionshäll

KitchenAid KHIAS 10900 induktionsplatta

PRODUKTKOD: KHIAS 10900

37 684,90 kr

Spara 15%

32 032,17 kr
Inkl. moms
  • Typ: Induktionshäll
  • Bredd: 865 mm
  • Djup: 515 mm
  • Höjd: 57 mm
  • Funktioner: Timer

Frakt: Gratis!

Leveranstid: 4-9 dagar

Produkt I lager! Stor (>10)

KitchenAid KHIAS 10900 induktionsplatta

Översikt

KitchenAid KHIAS 10900 induktionsplatta är en högkvalitativ och effektiv köksapparat som är utformad för att ge dig en perfekt matlagningserfarenhet. Med sin imponerande bredd, djup och höjd tar den inte bara upp minimalt med plats utan ger också en stor yta för matlagning.

Funktioner

En av de viktigaste funktionerna i KitchenAid KHIAS 10900 induktionsplatta är dess inbyggda timer. Denna timer gör det enkelt att ställa in önskad tid för matlagningen och den kommer att stänga av plattan automatiskt när tiden är ute. Detta är perfekt för att undvika överkokning eller bränning av din mat.

Design

KitchenAid KHIAS 10900 induktionsplatta har en snygg och modern design som kommer att komplettera alla kök. Med sina elektroniska knappar kan du enkelt justera temperaturen och timerinställningarna. Den har också en imponerande vikt på 22,6 kg, vilket ger stabilitet och hållbarhet.

Användning

Denna induktionsplatta är extremt användarvänlig och enkel att använda. Med hjälp av de elektroniska knapparna kan du enkelt justera temperaturen och ställa in timern. Den inbyggda induktionshällen gör det möjligt att snabbt och effektivt koka och steka mat.

Slutsats

KitchenAid KHIAS 10900 induktionsplatta är en pålitlig och högpresterande köksapparat som är perfekt för alla matlagningssituationer. Med sin imponerande bredd, djup och höjd ger den tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen. Dess inbyggda timer och användarvänliga kontroller gör den till en idealisk platta att ha i ditt kök.

Mått
Bredd
865 mm
Höjd
57 mm
Vikt
22,6 kg
Djup
515 mm
Specifikationer
Hälltyp
Induktion
Reglage
Elektroniska/Knappar
Funktioner
Timer

16 Produkter från samma kategori: