"

    Induktionshäll

    TEKA IBC 64010 BK MS Induktionshäll 60 cm

    PRODUKTKOD: IBC 64010 BK MS

    5 322,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 51.0 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA IBC 64010 BK MS Induktionshäll 60 cm

    TEKA IBC 64010 BK MS är en elegant och effektiv induktionshäll som passar perfekt för ditt kök. Med sin svarta färg och moderna design ger den en stilren och sofistikerad touch till din inredning.

    Funktioner:

    Bredd: Hällens bredd är 60.0 cm, vilket gör den till en perfekt passform för standardkök.

    Djup: Med en djup på 51.0 cm är denna induktionshäll tillräckligt rymlig för att rymma dina kokkärl på ett bekvämt sätt.

    Höjd: Hällens höjd är 5.5 cm, vilket gör den till en slank och diskret komponent i ditt kök.

    Antal kokzoner: TEKA IBC 64010 BK MS har 4 kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med plats för att laga flera rätter samtidigt.

    Breddstandard: Denna induktionshäll har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den kompatibel med de flesta köksskåp och arbetsytor.

    Timer: Med en inbyggd timer kan du enkelt ställa in den önskade tillagningstiden för dina rätter och hällen kommer att stänga av sig automatiskt när tiden är ute.

    Boostfunktion: TEKA IBC 64010 BK MS kommer med en boostfunktion som snabbt ökar effekten för att få kokvattnet att koka upp i rekordtid.

    Barnspärr/Låsfunktion: För att säkerställa att barn inte oavsiktligt ändrar inställningar eller startar hällen, finns det en barnspärr eller låsfunktion som kan aktiveras.

    Märke: TEKA är ett pålitligt märke känt för sina högkvalitativa köksapparater och detta inkluderar deras induktionshällar som IBC 64010 BK MS.

    Modellnamn: Modellnamnet för denna induktionshäll är TEKA IBC 64010 BK MS, vilket indikerar dess specifika egenskaper och design.

    Inbyggnadshällar Induktionshäll: Den här produkten tillhör kategorin inbyggnadshällar och använder induktionsteknik för att ge snabb och effektiv uppvärmning.

    Typ av styrning: TEKA IBC 64010 BK MS har ett touch-styrningssystem som gör det enkelt och bekvämt att justera och styra hällens funktioner.

    Placering av styrning: Styrningspanelen är placerad framtill på induktionshällen för enkel åtkomst och bättre synlighet.

    Inmatningsspänning: Med en ingångsspänning på 230V eller 240V är denna induktionshäll enkel att ansluta till ditt köks elsystem.

    Välj TEKA IBC 64010 BK MS Induktionshäll och njut av en toppmodern och innovativ köksapparat som kommer att göra tillagningen av dina favoriträtter så mycket enklare. Med sina praktiska funktioner och stilrena design är denna häll ett utmärkt val för alla som vill ha det bästa av modern teknik och användarvänlighet.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka IBC64010
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Märke
    Teka
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd
    5.5 cm
    Djup
    51.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Timer
    Ja
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Boostfunktion
    Ja
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Antal kokzoner
    4
    Typ av styrning
    Touch
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Strömförsörjning
    Inmatningsspänning
    230V, 240V

    16 Produkter från samma kategori: