Induktionshäll

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla prime bl/a/83

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

    23 230,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 830 mm
    • Djup: 510 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Höjd: 210 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla prime bl/a/83

    Designad för effektivitet och stil

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla prime bl/a/83 är den perfekta kombinationen av funktionalitet och modern design. Med en bredd på 830 mm är denna kokplatta perfekt för stora kök och ger dig tillräckligt med utrymme för matlagning.

    Bekväma funktioner

    Denna kokplatta är utrustad med flera praktiska funktioner som gör matlagningen enklare och mer bekväm. Med barnlås kan du vara säker på att barn inte kommer att kunna ändra inställningarna. Timern hjälper dig att hålla koll på matlagningstiden och den automatiska avstängningsfunktionen ger dig extra trygghet. Dessutom finns det en booster-funktion som ger dig extra kraft när du behöver det.

    Allt i ett

    Med inbyggd fläkt behöver du inte längre ha en separat fläkt över spisen. Denna kokplatta har en integrerad fläkt som tar bort matos och ånga direkt från spisen. Detta gör att du kan ha ett rent och fräscht kök utan någon extra apparat som tar plats.

    Enkel att använda

    Denna kokplatta har elektroniska reglage och knappar som gör den lätt och intuitiv att använda. Du kan enkelt ändra inställningarna och anpassa värmen efter dina behov. Med en anslutningseffekt på 7400 W kan du vara säker på att dina maträtter kommer att bli tillagade med precision.

    Perfekt passform

    Med en breddstandard på 85 cm passar denna kokplatta perfekt in i de flesta kök. Med en höjd på endast 210 mm tar den inte mycket plats på din köksbänk. Med en vikt på 37 kg är den lätt att installera och flytta vid behov.

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla prime bl/a/83 ger dig den ultimata kombinationen av elegant design och praktiska funktioner för en effektiv matlagning. Ge ditt kök en modern touch med denna imponerande kokplatta.

    Mått
    Breddstandard
    85 cm
    Bredd
    830 mm
    Vikt
    37 kg
    Höjd
    210 mm
    Djup
    510 mm
    Specifikationer
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Antal kokzoner
    4 st
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Booster
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt
    Strömförsörjning
    Spänning
    230
    Anslutningseffekt
    7400 W

    16 Produkter från samma kategori: