Induktionshäll

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla switch wh/a/83

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA SWITCH WH/A/83

    51 198,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 830 mm
    • Djup: 515 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Funktioner: Booster

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla switch wh/a/83

    Bredd 830 mm

    Med en bredd på 830 mm erbjuder Elica kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla switch wh/a/83 en rymlig och praktisk lösning för ditt kök. Den stora ytan gör att du kan laga mat och använda flera kokzoner samtidigt.

    Djup 515 mm

    Kokplattan har en djup på 515 mm, vilket ger gott om utrymme för att placera dina kastruller och stekpannor. Du kan laga mat med bekvämlighet och använda olika storlekar på kokutrustning.

    Funktioner Booster

    Elica kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla switch wh/a/83 har en fantastisk funktion kallad Booster. Med denna funktion kan du snabbt och effektivt öka värmen på en enskild kokzon. Perfekt för när du behöver snabba resultat och snabb uppvärmning.

    Antal kokzoner 4 st

    Med fyra stycken kokzoner ger Elica kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla switch wh/a/83 dig möjlighet att laga flera olika rätter samtidigt. Du kan enkelt kontrollera och justera värmen på varje kokzon individuellt.

    Hälltyp Spishäll med inbyggd fläkt

    Den här kokplattan är en spishäll med en integrerad fläkt. Det betyder att du inte behöver installera en separat fläkt ovanför kokplattan. Du sparar inte bara utrymme utan har också en enhetlig och stilren design i ditt kök.

    Reglage Elektroniska/Knappar

    För att enkelt kontrollera och justera kokplattans funktioner kan du använda de elektroniska knapparna på kontrollpanelen. Du kan enkelt välja och ställa in önskad värme på varje kokzon.

    Breddstandard 85 cm

    Elica kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla switch wh/a/83 har en breddstandard på 85 cm. Det betyder att den enkelt kan installeras i de flesta kök och passar perfekt med standardköksmöbler.

    Mått
    Breddstandard
    85 cm
    Djup
    515 mm
    Bredd
    830 mm
    Specifikationer
    Funktioner
    Booster
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt
    Antal kokzoner
    4 st
    Reglage
    Elektroniska/Knappar

    16 Produkter från samma kategori: