Induktionshäll

    TEKA IZC 64630 BK MST Induktionshäll 60 cm

    PRODUKTKOD: IZC 64630 BK MST

    8 391,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA IZC 64630 BK MST Induktionshäll 60 cm

    Denna TEKA IZC 64630 BK MST Induktionshäll är en praktisk och effektiv lösning för ditt kök. Med en bredd på 60 cm passar den perfekt in i de flesta köksmiljöer.

    Energisnål och säker

    Induktionshällen är utrustad med den senaste tekniken för att vara energisnål och säker att använda. Den använder elektromagnetisk energi för att värma upp dina kastruller eller stekpannor direkt, vilket ger snabbare uppvärmningstider och minskad energiförbrukning.

    Induktionshällen har också en rad säkerhetsfunktioner, inklusive barnspärr för att förhindra oavsiktlig användning och överhettningsskydd för att minska risken för olyckor.

    Enkla kontroller och olika effektnivåer

    TEKA IZC 64630 BK MST Induktionshäll har intuitiva kontroller, vilket gör det enkelt att välja önskad temperatur och effektnivå. Du kan justera värmen precis efter behov, vilket ger dig maximal kontroll över dina matlagningsresultat.

    Hällen har också flera olika effektnivåer, vilket gör det enkelt att justera värmen från låg till hög för olika matlagningssituationer. Oavsett om du vill simma soppor eller steka kött, kan du enkelt anpassa temperaturen för att uppnå bästa resultat.

    Lätt att rengöra

    TEKA IZC 64630 BK MST Induktionshäll är också enkel att rengöra. Den släta, keramiska ytan är inte bara snygg att se på, den är också lätt att torka av efter användning. Du behöver inte längre oroa dig för att matrester fastnar eller bränner fast.

    Dessutom har hällen en inbyggd timerfunktion, vilket kan vara praktiskt när du behöver hålla koll på matlagningstiden. Du kan enkelt ställa in en timer för varje kokzon och den kommer att stänga av sig automatiskt när den angivna tiden har gått.

    Sammanfattning:

    TEKA IZC 64630 BK MST Induktionshäll 60 cm är en energisnål och säker alternativ för ditt kök. Med intuitiva kontroller och olika effektnivåer kan du enkelt justera värmen för att uppnå bästa resultat. Den släta keramiska ytan är lätt att rengöra och den inbyggda timerfunktionen är praktisk för att hålla koll på matlagningstiden. Uppgradera ditt kök med denna effektiva induktionshäll!

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: