"

    Induktionshäll

    TEKA IZF 88700 MST Induktionshäll 80 cm DirectSense

    PRODUKTKOD: IZF 88700 MST

    14 869,80 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: TEKA IZF 88700 MST Induktionshäll 80 cm DirectSense

    TEKA IZF 88700 MST är en toppmodern induktionshäll med en elegant design och avancerade funktioner. Denna häll är perfekt för kök där stil och effektivitet är viktigt. Med sina 80 cm bredd passar den perfekt in i moderna kök och ger en lyxig touch till din matlagning.

    Inbyggd DirectSense-teknologi

    TEKA IZF 88700 MST är utrustad med den innovativa DirectSense-teknologin. Detta innebär att den har en inbyggd sensor som känner av storleken och formen på kokkärl och anpassar värmen efter det. Detta ger en jämn och effektiv uppvärmning, oavsett om du använder en stor gryta eller en liten stekpanna.

    Touch Control-display

    Den ergonomiska Touch Control-displayen på TEKA IZF 88700 MST gör det enkelt att välja olika matlagningslägen och temperaturer. Du kan enkelt ställa in önskad värme och övervaka matlagningen med en enkel pekning på skärmen. Detta ger dig enkel och exakt kontroll över dina matlagningsprocesser.

    Hög effekt

    TEKA IZF 88700 MST har en hög effekt på upp till 7400 W, vilket gör att den kan värma upp dina kokkärl snabbt och effektivt. Detta kommer att spara dig tid och energi när du lagar mat. Du kan enkelt koka, steka eller sjudda dina favoriträtter på kort tid.

    Säkerhetsfunktioner

    TEKA IZF 88700 MST har även flera inbyggda säkerhetsfunktioner för att säkerställa att du kan laga mat på ett säkert sätt. Den har en barnlås-funktion som förhindrar att oönskade ändringar görs av barn. Dessutom har den en överhettningsskyddsfunktion som stänger av hällen om temperaturen blir för hög.

    Sammanfattningsvis erbjuder TEKA IZF 88700 MST Induktionshäll enastående prestanda, användarvänlighet och säkerhet. Med DirectSense-teknologin, Touch Control-displayen och den höga effekten kan du njuta av snabb och effektiv matlagning samtidigt som du har full kontroll över dina kokprocesser. Detta kommer att göra matlagningen till en rolig och bekväm upplevelse varje gång.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: