"

    Induktionshäll

    Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob induktionshäll med eXTractor-kåpa och Breeze-funktion

    PRODUKTKOD: KCC85450

    24 629,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 4
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja
    • Timer: Ja
    • Säkerhetsavstängning: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob

    Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob är en innovativ och mångsidig induktionshäll som är perfekt för ditt kök. Med sin avancerade teknologi och smarta funktioner erbjuder den både effektivitet och bekvämlighet.

    Flexibridge®

    En av de framstående funktionerna hos Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob är dess Flexibridge®-teknologi. Detta innebär att du kan kombinera två kokzoner för att skapa en större yta, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att använda olika storlekar på kokkärl.

    eXTractor-kåpa

    Denna induktionshäll är utrustad med en inbyggd eXTractor-kåpa som tar bort matos och ånga direkt vid källan. Detta ger dig en ren och fräsch köksmiljö utan behov av separata köksfläktar.

    Breeze-funktion

    Med Breeze-funktionen kan du enkelt reglera ventilationen under matlagning. Du kan välja mellan olika hastigheter och anpassa luftflödet efter dina behov. Detta ger dig en optimal luftcirkulation och överlägsen prestanda.

    Säkerhetsfunktioner

    Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob har flera inbyggda säkerhetsfunktioner för din trygghet. Den har en timerfunktion som stänger av hällen automatiskt efter en förinställd tid. Den har också en säkerhetsavstängning som aktiveras om ingen kokzon är i användning under en viss tid.

    Flexibel och användarvänlig styrning

    Styrningen av denna induktionshäll är enkel och intuitiv. Den har en touch-panel där du kan justera temperaturen och välja olika funktioner med bara en knapptryckning. Detta gör matlagningen smidigare och mer bekväm.

    Design och kvalitet

    Electrolux är ett välkänt varumärke känt för sin höga kvalitet och moderna design. Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob är inget undantag. Med sin eleganta, svarta glasyta ger den en stilren och snygg touch till ditt kök.

    Sammanfattningsvis erbjuder Electrolux KCC85450 Flexibridge® ComboHob enastående funktioner och prestanda för en smidig matlagningserfarenhet. Med sin flexibilitet, bekvämlighet och säkerhet är den ett utmärkt val för alla köksentusiaster.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux Hob With Hood
    Märke
    Electrolux
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Funktioner
    Boostfunktion
    Ja
    Säkerhetsavstängning
    Ja
    Timer
    Ja
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    Touch

    16 Produkter från samma kategori: