"

    Induktionshäll

    Gorenje IT641BSC7 induktionshäll

    PRODUKTKOD: IT641BSC7

    4 969,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 4
    • Färg: Svart
    • Breddstandard: 60 cm
    • Typ av styrning: Touch

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Enkel och stilren induktionshäll från Gorenje

    Gorenje IT641BSC7 är en högkvalitativ induktionshäll som är perfekt för dig som vill ha en enkel och stilren design i ditt kök. Med sin svarta färg passar den perfekt in i alla typer av köksinredningar.

    Funktionellt och effektivt

    Denna induktionshäll har fyra kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med plats för att laga mat samtidigt. Du kan enkelt justera värmen på varje zon individuellt genom den intuitiva touch-styrningen som sitter på framsidan av hällen. Detta gör det lätt att hitta och välja den perfekta temperaturen för varje rätt du tillagar.

    Perfekt för standard köksutrymmen

    IT641BSC7 är en inbyggnadshäll som har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den idealisk för de flesta köksutrymmen. Du behöver inte oroa dig för att den inte kommer att passa in i ditt befintliga kök.

    Hög kvalitet och hållbarhet

    Denna induktionshäll kommer från välkända märket Gorenje, känt för sina högkvalitativa produkter. Du kan vara säker på att den är tillverkad för att hålla och kommer att ge dig flera års pålitlig användning.

    Enkel att använda och rengöra

    Med sin touch-styrning är denna induktionshäll mycket enkel att använda. Du behöver bara trycka på knapparna för att justera värmen eller aktivera olika funktioner. Dessutom är hällen lätt att rengöra, tack vare att den inte blir varm som traditionella spisplattor. Det enda du behöver göra är att torka av den med en fuktig trasa efter användning.Dessa funktioner gör Gorenje IT641BSC7 till en pålitlig och funktionell induktionshäll som kommer att ge dig en enkel och trevlig matlagningserfarenhet i ditt kök.
    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje IT641BSC7, Inbyggd, 59.5
    Märke
    Gorenje
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    Touch

    16 Produkter från samma kategori: