"

    Induktionshäll

    ELECTROLUX LIR60433 - Booster, H2H, slip

    PRODUKTKOD: LIR60433

    4 804,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 59.0 cm
    • Djup: 52.0 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Introduktion

    Upptäck den eleganta och kraftfulla ELECTROLUX LIR60433 Slip induktionshäll, en perfekt kombination av stil och funktion. Denna induktionshäll är utformad för inbyggnad och kommer att förvandla ditt kök med sin moderna design och avancerade teknologi.

    Färg och dimensioner

    Hällen kommer i en stilren svart färg som kommer att komplettera de flesta köksinredningar. Med en bredd på 59.0 cm, djup på 52.0 cm och en höjd på 4.4 cm ger denna häll en slank och smidig look till din arbetsyta.

    Funktioner och prestanda

    Denna ELECTROLUX LIR60433 Slip induktionshäll levereras med 4 kokzoner som ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Med sin 60 cm breda standardstorlek passar den perfekt in i de flesta köksutrymmen.

    Vikt

    Den här induktionshällen väger 10.8 kg, vilket gör den lätt att lyfta och installera. Du kan enkelt montera den i ditt kök utan för mycket arbete.

    Märke och modell

    ELECTROLUX är ett erkänt varumärke känt för sin högkvalitativa vitvaror och köksutrustning. LIR60433 är modellnamnet för denna specifika induktionshäll, som representerar Electroluxs tradition för innovation och pålitlighet.

    Avslutande ord

    Om du letar efter en pålitlig och stilren induktionshäll, är ELECTROLUX LIR60433 Slip definitivt värd att överväga. Med sin svarta färg och slimmade dimensioner kommer den att passa perfekt in i ditt kök. Upplev kraftfull prestanda och bekväm matlagning med denna ELECTROLUX LIR60433 Slip induktionshäll.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux LIR60433
    Märke
    Electrolux
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Mått
    Höjd
    4.4 cm
    Vikt
    10.8 kg
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.0 cm
    Djup
    52.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll

    16 Produkter från samma kategori: