Induktionshäll

    TEKA IZC 32600 MST BK 30 cm induktionshäll med temperatursensorer

    PRODUKTKOD: IZC 32600 MST BK

    5 663,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 2 st
    • Hälltyp: Induktion
    • Reglage: Elektroniska/Knappar

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA IZC 32600 MST BK

    30 cm induktionshäll med temperatursensorer

    TEKA IZC 32600 MST BK är en elegant och funktionell induktionshäll som passar perfekt för mindre kök. Med sina 30 cm bredd tar den minimalt med plats på diskbänken utan att tumma på prestanda och funktionalitet.

    Användarvänliga reglage

    Hällen är utrustad med elektroniska reglage som gör det enkelt att justera och välja önskad temperatur och effektnivå. De intuitiva knapparna gör det enkelt att navigera och ändra inställningar, och den tydliga displayen visar tydligt valda inställningar och aktuell temperatur.

    Effektiv induktionsteknik

    Induktionstekniken innebär att värmen genereras direkt i kastrullen eller pannan, vilket gör att uppvärmningen sker snabbt och effektivt. Detta sparar både tid och energi, och ger dig möjlighet att snabbt och precist kontrollera temperaturerna när du tillagar dina maträtter.

    Temperatursensorer

    TEKA IZC 32600 MST BK är utrustad med temperatursensorer för varje kokzon. Detta gör det möjligt att övervaka och kontrollera temperaturen på ett exakt sätt, vilket är viktigt när du behöver uppnå specifika temperaturer vid exempelvis stekning eller för att hålla maten varm.

    Snygg och hållbar design

    Hällen har en stilren och modern design som passar in i de flesta köksinredningar. Den släta, svarta glasytan ger inte bara ett elegant utseende, utan är också enkel att rengöra. Den tåliga ytan är motståndskraftig mot repor och fläckar, så att din häll alltid kommer att se ren och fräsch ut.

    TEKA IZC 32600 MST BK är den perfekta induktionshällen för dig som söker en kompakt och praktisk lösning utan att ge avkall på funktionalitet och kvalitet. Med sina temperatursensorer och användarvänliga reglage kan du laga dina favoriträtter på ett snabbt och exakt sätt, samtidigt som den snygga designen kommer att bli en snygg prydnad i ditt kök.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Antal kokzoner
    2 st

    16 Produkter från samma kategori: