"

    Induktionshäll

    TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll 60 cm FullFlex

    PRODUKTKOD: IZF 68700 MST

    13 165,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll 60 cm FullFlex

    FullFlex-teknik för flexibel matlagning

    Möt TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll - en innovativ och effektiv lösning för att laga mat på ett enkelt och smidigt sätt. Den indikerade FullFlex-tekniken ger dig möjlighet att använda hela ytan på hällen för att laga mat, oavsett storlek eller form av dina kastruller och stekpannor. Med FullFlex behöver du inte längre begränsa dig till traditionella plattor och kan istället njuta av en flexibel matlagningsupplevelse.

    Precis och snabb kokning med induktionsteknik

    TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll använder den senaste induktionstekniken för att ge en snabb och precisa kokningsresultat. Genom att generera elektromagnetiska fält i botten av dina kastruller och stekpannor, värms maten upp direkt utan att värma upp hällen själv. Detta innebär snabbare uppvärmningstider och energieffektivitet.

    Enkel och intuitiv användning

    Den TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll är utformad med en användarvänlig kontrollpanel. Den intuitiva designen gör det enkelt för dig att välja önskade inställningar och justera värmen för varje kokzon separat. Dessutom har hällen en inbyggd tidtagare och en booster-funktion som gör det möjligt att snabbt uppnå högsta uppvärmningstemperaturen.

    Snygg och hållbar design

    TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll har en slank och elegant design som kommer att passa perfekt i ditt kök. Hällen är tillverkad av högkvalitativa material som är både robusta och lätta att rengöra. Dess utmärkta finish och eleganta touchkontroller gör att den lyser upp ditt kök och ger en känsla av lyx.

    Sammanfattningsvis är TEKA IZF 68700 MST Induktionshäll den perfekta lösningen för dig som letar efter en flexibel, effektiv och pålitlig häll för ditt kök. Med FullFlex-tekniken och den senaste induktionstekniken får du en fantastisk matlagningupplevelse varje gång.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: