Induktionshäll

    TEKA IZC 42400 MSP Induktionshäll 40 cm

    PRODUKTKOD: IZC 42400 MSP

    5 663,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Inbyggnadshällar: Induktionshäll
    • Typ av styrning: Touch
    • Placering styrning: Fram

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Den nya TEKA IZC 42400 MSP Induktionshällen är perfekt för kök med begränsat utrymme. Med sin smala 40 cm breda design passar den perfekt i mindre kök och lägger till en modern touch till din matlagning.

    Hög effekt

    Denna induktionshäll har en hög effekt på 3600W, vilket ger snabb och jämn uppvärmning. Du behöver inte längre vänta länge på att kastrullerna ska bli varma. Med TEKA IZC 42400 MSP kan du laga mat snabbt och effektivt.

    Touchstyrning

    Styrningen av denna induktionshäll är otroligt enkel tack vare dess touchpanel. Du kan enkelt och smidigt välja önskad temperatur och effekt med bara en touch. Den moderna och stilrena touchpanelen gör att hällen blir lätt att använda och ger en snygg och minimalistisk look.

    Säkerhet

    TEKA IZC 42400 MSP Induktionshällen är utrustad med flera säkerhetsfunktioner för att garantera en trygg användning. Den har en barnlås-funktion, vilket förhindrar oavsiktligt användande av hällen av barn. Dessutom har den en överhettningsskyddsfunktion så att risken för brand minimeras.

    Lätt att rengöra

    Den glaskeramiska ytan av denna induktionshäll gör den enkel att rengöra. Du behöver bara torka av den med en fuktig trasa efter användning, och den kommer att se ut som ny igen. Den platta ytan eliminerar behovet av svåra att rengöra spisplattor och gör städningen efter matlagning till en enkel uppgift.

    Sammanfattning

    TEKA IZC 42400 MSP Induktionshällen är en perfekt lösning för kök med begränsat utrymme. Med sin slanka design, höga effekt och enkel touchstyrning ger den en modern och effektiv matlagningsupplevelse. Med dess säkerhetsfunktioner och enkla rengöring gör denna induktionshäll till det perfekta valet för köksentusiasten.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka Hot Plate IZC42400MSP 3600W
    Märke
    Teka
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    Touch
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll

    16 Produkter från samma kategori: