"

    Induktionshäll

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla one bl/a/83

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA ONE BL/A/83

    22 862,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 83.0 cm
    • Djup: 51.5 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla one bl/a/83

    Nikolatesla one bl/a/83 är en imponerande kokplatta med en integrerad fläkt från varumärket Elica. Denna inbyggnadshäll har en stilfull svart färg och mäter 83.0 cm i bredd, 51.5 cm i djup och 2.1 cm i höjd. Den är en perfekt passform för standardmått på 85 cm. Med fyra kokzoner ger den tillräckligt med plats för att laga flera rätter samtidigt.

    Funktioner

    Kokplattan har ett antal praktiska funktioner som gör matlagningen både enklare och säkrare. En timerfunktion gör det möjligt att ställa in den önskade tillagningstiden för varje kokzon. När tiden är ute stängs den av automatiskt. Dessutom finns det en säkerhetsavstängning som aktiveras om kokzonen lämnas påslagen i en längre tid utan att användas.

    En barnspärr eller låsfunktion skyddar mot oavsiktlig användning och håller barnen säkra från att sätta på eller justera inställningar. Förutom dessa säkerhetsfunktioner har Nikolatesla one bl/a/83 också en restvärmeindikering som visar om kokzonen fortfarande är varm efter användning. Detta hjälper till att förhindra att man bränner sig och ger en extra säkerhetsnivå.

    Effektlägen och reglering

    Med Nikolatesla one bl/a/83 har du möjlighet att välja mellan nio olika effektlägen på dina kokzoner. Detta ger dig en stor flexibilitet när det gäller att anpassa värmen till olika matlagningssituationer. Regleringen av kokplattan sker via en användarvänlig touch-styrning som är placerad på fronten av enheten. Detta gör det enkelt att justera inställningar och välja önskad effekt.

    Design och kvalitet

    Elica Nikolatesla one bl/a/83 är inte bara en praktisk och säker kokplatta, den är också en stilfull och snygg tillskott till köket. Den eleganta svarta färgen ger den en modern och sofistikerad touch. Med sitt integrerade designkoncept ger den också en ren och minimalistisk look till köket. Dessutom är Nikolatesla one bl/a/83 tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och prestanda.

    Om du letar efter en kokplatta med integrerad fläkt som kombinerar stil, säkerhet och funktionalitet, är Elica Nikolatesla one bl/a/83 ett utmärkt val. Med sina olika funktioner och effektlägen får du en förstklassig matlagningsupplevelse varje gång. Välj denna imponerande kokplatta för att ta ditt kök till en ny nivå av elegans och bekvämlighet.

    Produkt
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    EICO Nikolatesla 4705
    Märke
    EICO
    Mått
    Bredd
    83.0 cm
    Höjd
    2.1 cm
    Djup
    51.5 cm
    Breddstandard
    85 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Varmhållningssystem
    Ja
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Säkerhetsavstängning
    Ja
    Timer
    Ja
    Specifikationer
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Restvärmeindikering
    Ja
    Antal kokzoner
    4
    Effektlägen
    9.0
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    Touch

    16 Produkter från samma kategori: