"

    Induktionshäll

    Elica - kokplatta med integrerad absorbator nikolatesla switch wh/f/83

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA SWITCH WH/F/83

    42 871,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 83.0 cm
    • Djup: 51.5 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 - En elegant och effektiv kokplatta med integrerad absorbator

    Om du letar efter en snygg och praktisk kokplatta med hög prestanda är Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 det perfekta valet. Denna inbyggnadshäll med en bredd på 83 cm är en idealisk lösning för både små och stora kök.

    Kraftfull prestanda

    Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 kommer med fyra induktionskokzoner som ger dig flexibiliteten att laga mat på flera olika sätt samtidigt. Induktionshällen ger snabb uppvärmning och exakt temperaturkontroll, vilket gör det lätt att laga mat på bästa möjliga sätt. Du kan enkelt justera värmen med hjälp av den intuitiva TouchSlider-styrningen som finns på framsidan av enheten.

    Förbättrad säkerhet

    Denna kokplatta är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner för att skydda både dig och ditt kök. Bland dessa finner vi barnspärr/låsfunktion, vilket gör att du kan låsa panelen för att förhindra oavsiktlig användning. Dessutom har Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 en integrerad absorbator, vilket betyder att ångor och matlukt tas upp direkt vid källan. Detta bidrar till en renare och fräschare luft i ditt kök.

    Praktiska funktioner

    Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 är inte bara kraftfull och säker, den har även ett antal praktiska funktioner för att förbättra din matlagningserfarenhet. En timersfunktion gör det möjligt för dig att ställa in tiden för varje kokzon, vilket är perfekt för att hålla koll på matlagningstiden. Dessutom har denna kokplatta en varmhållningsfunktion som håller maten varm när den är färdiglagad.

    Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 är tillverkad av högkvalitativa material och har en stilren design som passar perfekt in i alla moderna kök. Med en inmatningsspänning på 220V-240V kan den lätt anpassas till de flesta hem.

    Upptäck den perfekta kombinationen av stil, prestanda och säkerhet med Elica Nikolatesla Switch WH/F/83 - en integrerad absorbatorkokplatta som kommer att förvandla ditt kök till en professionell matlagningsmiljö.

    Produkt
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Märke
    Elica
    Modellnamn
    Elica Nikolatesla Switch WH/F/83
    Mått
    Breddstandard
    85 cm
    Bredd
    83.0 cm
    Djup
    51.5 cm
    Funktioner
    Varmhållningssystem
    Ja
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Timer
    Ja
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Typ av styrning
    TouchSlider
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Antal kokzoner
    4
    Strömförsörjning
    Inmatningsspänning
    220V, 240V

    16 Produkter från samma kategori: