"

    Induktionshäll

    AEG IKE85753FB INDUKTIONSHÄLL 90 CM

    PRODUKTKOD: IKE85753FB

    16 472,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Placering styrning: Fram

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Detta är AEG IKE85753FB Induktionshäll, en stilren och effektiv häll som passar perfekt för kök med modern design. Hällen är 90 cm bred och är avsedd att monteras inbyggd i din köksbänk.

    Funktioner:1. Induktionshäll:

    Den här hällen använder induktionsteknik, vilket innebär att den värmer upp endast den panna eller kastrull som placeras direkt på den. Detta gör att hällen är mycket energieffektiv och snabbare än traditionella spisar.

    2. FlexiBridge:

    Med FlexiBridge-funktionen kan du kombinera flera kokzoner för att skapa en större yta. Det gör att du kan använda större kokkärl eller placera flera mindre kärl samtidigt.

    3. Direktstyrning:

    Denna häll har en intuitiv touchkontrollpanel, vilket ger dig direkt tillgång till alla funktioner med bara en enkel beröring. Du kan enkelt justera temperaturer och styrka på hällen.

    4. Hob2Hood-funktion:

    Med Hob2Hood kan hällen automatiskt justera fläktens styrka baserat på din matlagning. Hällen och fläktkåpan kommunicerar trådlöst, vilket ger en smidig och effektiv matlagningsupplevelse.

    5. Booster-funktion:

    Om du behöver snabbt höja temperaturen, kan du använda Boost-funktionen. Detta ger extra kraft till den valda kokzonen och gör att den når högsta temperatur snabbare.

    6. Timer-funktion:

    Med den inbyggda timern kan du programmera kokzonen att stängas av automatiskt efter en viss tid. Detta är praktiskt när du behöver övervaka matlagningen eller vill ha en påminnelse om att stänga av hällen.

    7. Barnlås:

    För att hålla barnen säkra har denna häll en barnlås-funktion. När den är aktiverad kan ingen oavsiktligt ändra inställningarna på hällen.

    8. Enkel rengöring:

    Hällen har en keramisk glasyta, vilket gör den lätt att rengöra. Eventuella spill eller matrester kan enkelt torkas bort med en trasa eller svamp.

    Slutsats:

    AEG IKE85753FB Induktionshäll är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sina olika funktioner, inklusive FlexiBridge och Hob2Hood, kommer du att njuta av enkel och bekväm matlagning. Dessutom är den enkel att rengöra och säker att använda. Uppgradera ditt kök med denna imponerande induktionshäll från AEG.

    Produkt
    Modellnamn
    AEG IKE85753FB INDUKTIONSHÄLL
    Märke
    AEG
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram

    16 Produkter från samma kategori: