Fristående kyl/frys

    Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk cnd 5704 + få energibidrag 250zł

    PRODUKTKOD: CND5704

    16 299,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl/frys
    • Placering: Fristående
    • Utförande: Kyl över frys
    • Egenskaper: NoFrost

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - easyfresh och nofrost kyl- och frysdisk CNd 5704

    Den här fantastiska Liebherr-kyl- och frysdisk kombinerar den senaste tekniken för att ge dig en bekväm och effektiv kyl- och fryslösning. Med sitt innovativa EasyFresh-system och NoFrost-teknik håller den dina livsmedel fräscha och bevarar dess näringsvärde under lång tid.

    EasyFresh-system

    Ett av de främsta fördelarna med Liebherr CNd 5704 är dess EasyFresh-system. Denna teknologi innebär att du kan justera fuktighetsnivån i kyldisken efter dina behov. Du kan välja mellan tre olika nivåer av fuktighet för att hålla dina frukt- och grönsaksprodukter fräscha och krispiga längre. Detta system säkerställer att din mat behåller sin naturliga fuktighet och smak.

    NoFrost-teknik

    Med Liebherr CNd 5704s NoFrost-teknik behöver du aldrig mer bekymra dig för att frost bildas i frysen. Den här tekniken förhindrar isbildning genom att cirkulera kall luft i frysen, vilket håller den i en frostfri och behaglig temperatur. Du behöver inte längre spendera tid och energi på att avfrosta frysen, vilket gör ditt liv enklare och sparar pengar på lång sikt.

    Design och kapacitet

    Liebherr CNd 5704 har en stilren och modern design som passar i alla kök. Dess fristående utförande ger dig friheten att placera den var som helst i ditt hem. Kombinationen av en kyl över frys ger dig också gott om utrymme för att förvara dina livsmedel på ett organiserat sätt. Med en imponerande kapacitet kan du enkelt hålla matvaror för hela hushållet.

    Energibidrag

    För att även hjälpa dig att spara pengar på energikostnader kommer Liebherr CNd 5704 med ett energibidrag på 250 zł. Detta är ett incitament för att välja en energieffektiv apparat som minskar din miljöpåverkan samtidigt som den håller dina livsmedel färska och kalla.

    Så, om du letar efter en kyl- och frysdisk som kombinerar innovation, effektivitet och stil är Liebherr CNd 5704 det perfekta valet för dig. Med dess EasyFresh-system, NoFrost-teknik och generösa kapacitet ger den dig den bästa kyl- och frysupplevelsen. Dessutom kommer det med ett energibidrag för att hjälpa dig spara pengar på energikostnader. Välj modernitet och bekvämlighet med Liebherr CNd 5704.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CNd 5704-20 001
    Märke
    Liebherr
    Design
    Utförande
    Kyl över frys
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    NoFrost

    16 Produkter från samma kategori: