Fristående kyl

    Liebherr SFNstd 529i Peak NoFrost fristående lådfrys med NoFrost-system

    PRODUKTKOD: SFNSTD 529I

    32 751,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr SFNstd 529i Peak NoFrost

    Funktioner

    Den fristående lådfrysen Liebherr SFNstd 529i Peak NoFrost är utrustad med avancerade funktioner som gör den till en pålitlig och högpresterande apparat för att hålla dina livsmedel frysta på ett pålitligt sätt.

    NoFrost-system

    Med det innovativa NoFrost-systemet behöver du aldrig mer bekymra dig för avfrostning av frysen. Systemet håller frysen frostfri genom att reglera luftfuktigheten och förhindra isbildning. Detta gör att du sparar tid och energi samtidigt som du håller din frysmat i perfekt skick.

    Inbyggt ljus

    För att underlätta användningen av frysen har Liebherr SFNstd 529i Peak NoFrost en inbyggd belysning. Detta gör det enkelt att se och hitta dina livsmedel även när det är mörkt i rummet. Du behöver inte längre gräva runt i en mörk frys för att hitta det du letar efter.

    Klimatklass SN

    Den här modellen har en klimatklass SN, vilket innebär att den är utformad för att fungera optimalt i en omgivningstemperatur mellan 10°C och 32°C. Detta gör att den är perfekt för svenska klimatförhållanden och ger dig problemfri användning året runt.

    Konklusion

    Liebherr SFNstd 529i Peak NoFrost är en pålitlig och effektiv fristående lådfrys som ger dig bekvämlighet och håller din frysmat i toppskick. Med sitt NoFrost-system slipper du avfrostning och den inbyggda ljuset gör det lätt att hitta rätt. Med en klimatklass SN är den perfekt för svenska hem och klimat. Investera i Liebherr SFNstd 529i Peak NoFrost för en stressfri och pålitlig fryslösning.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr SFNstd 529i-20 001
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Fristående frysar
    Mått
    Höjd
    185.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    SN, T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: