Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5rcr

    PRODUKTKOD: FAB5RCR

    11 599,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 38.9 cm
    • Höjd: 73.4 cm
    • Antal hyllor/lådor: 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5rcr

    Funktioner

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5rcr är ett snyggt och praktiskt minikylskåp som kombinerar retro charm med modern teknik. Med en färg i stilfull beige och den klassiska 50-talsstilen ger detta kylskåp en touch av nostalgi till ditt kök eller vardagsrum.

    Kylskåpets dimensioner är 40.4 cm i bredd, 38.9 cm i djup och 73.4 cm i höjd, vilket gör det till en perfekt storlek för små utrymmen och platser där ett vanligt kylskåp inte skulle passa. Dess bredstandard på 45 cm gör det också enkelt att integrera kylskåpet i din köksinredning.

    Med en volym på 31.0 L erbjuder detta minikylskåp tillräckligt med utrymme för att lagra dina favoritdrycker, snacks och andra förfriskningar. Den har tre hyllor/lådor för enkel organisering och optimal utnyttjande av utrymmet.

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5rcr är utrustad med en rad praktiska funktioner, inklusive barnlås för att hålla innehållet säkert och skyddat, glashyllor för enkel rengöring och enkel visuell inspektion samt inbyggt ljus för att enkelt kunna se innehållet även i mörka miljöer. Dessutom är kylskåpet självavfrostande, vilket gör att du slipper manuell avfrostning, och ger dig mer tid att njuta av dina kalla förfriskningar.

    Med sin energiförbrukning på 275.0 kWh per år ger det här minikylskåpet inte bara stil och funktionalitet, utan också energieffektivitet.

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5rcr är tillverkad av det välrenommerade varumärket Smeg och är av hög kvalitet och pålitlighet.

    Detta kylskåp är perfekt för dig som vill ha en unik och stilfull touch till ditt kök eller vardagsrum. Välj Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5rcr och njut av både retro look och moderna funktioner!

    Produkt
    Produkttyp
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Smeg FAB5RCR Beige
    Typ
    Minikylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    73.4 cm
    Djup
    38.9 cm
    Breddstandard
    45cm
    Bredd
    40.4 cm
    Vikt
    21 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Beige
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    3 st
    Specifikationer
    Volym
    31.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    275.0
    Klimatklass
    N
    Egenskaper
    Barnlås, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: