Fristående kyl

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk plus easyfresh och nofrost cnd 5723

    PRODUKTKOD: CND5723

    14 654,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 201.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr Cnd5723 Kyl-frys Vit

    Ge ditt kök en uppgradering med Liebherr Cnd5723, en fristående kyl- och frysdisk som erbjuder funktioner som EasyFresh och NoFrost. Med ett stilrent vitt utförande är denna kyl- och frysdisk perfekt för att passa in i vilket kök som helst.

    Fristående placering

    Denna kyl- och frysdisk är fristående, vilket betyder att den kan placeras var som helst i ditt kök utan behov av installation. Detta ger flexibilitet när det kommer till att inreda ditt kök, och du kan enkelt flytta den om du så önskar.

    Frysens stjärnklass 4

    Frysens stjärnklass är 4, vilket betyder att den har en låg temperatur och är perfekt för att frysa och förvara färska livsmedel på ett säkert sätt. Du kan lita på att din mat håller sig fräsch och smakfull under en längre tid.

    Klimatklass

    Liebherr Cnd5723 har klimatklass SN, ST, T. Detta innebär att den fungerar optimalt i temperaturer mellan 10°C och 43°C. Oavsett om du bor i ett kallt eller varmt klimat kan du vara säker på att denna kyl- och frysdisk kommer att prestera på bästa möjliga sätt.

    Utförande - Kyl över frys

    Liebherr Cnd5723 har ett utförande där kylskåpet är placerat ovanpå frysen. Detta gör det bekvämt och enkelt att komma åt både kyl- och frysskåpet utan att behöva böja sig eller sträcka sig för att nå saker längst ner.

    Dörröppning - Höger

    Denna kyl- och frysdisk har en dörröppning till höger. Detta innebär att när du öppnar dörren, kommer den att svänga ut mot höger. Du kan enkelt anpassa den efter ditt köks layout och ditt personliga behov.

    Hyllor och lådor

    I kylskåpet finns det totalt 5 hyllor där du kan organisera och förvara dina livsmedel. Dessutom finns det 3 hyllor i kylskåpsdörren för att ytterligare maximera din förvaringsutrymme. I frysen finns det också 3 hyllor och lådor för att hålla dina frysta varor organiserade och lättillgängliga.

    Belysning och display

    Liebherr Cnd5723 har en inbyggd belysning i kylskåpet för att hjälpa dig att enkelt hitta det du behöver, även i mörka rum. Dessutom har den en display som ger dig möjlighet att enkelt kontrollera och justera temperaturen i både kyl- och frysdelen.

    NoFrost

    Denna kyl- och frysdisk är utrustad med NoFrost-teknik, vilket betyder att du aldrig behöver bekymra dig för att frosta av den. NoFrost-systemet förhindrar isbildning och frost i frysen, vilket sparar tid och energi för dig.

    Öppen dörrvarning

    Liebherr Cnd5723 har en öppen dörrvarning som varnar dig om dörren har lämnats öppen för länge. Detta är en praktisk funktion som hjälper till att spara energi och håller dina livsmedel i bästa möjliga skick.

    Så ge ditt kök en modern touch och njut av alla fördelar med Liebherr Cnd5723 kyl- och frysdisk med easyfresh och nofrost. Du kommer att uppleva bekvämligheten med optimal förvaring av dina livsmedel samtidigt som du sparar tid och energi.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr Cnd5723 Kyl-frys Vit
    Mått
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    201.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    76.7 kg
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    3 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    5 st
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Glashyllor, LED-belysning, NoFrost, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Placering
    Fristående
    Klimatklass
    SN, ST, T
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: