Fristående kyl

    LIEBHERR TP 1444 Comfort Undercounter-kylskåp

    PRODUKTKOD: TP 1444

    8 776,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.4 cm
    • Djup: 65.3 cm
    • Höjd: 85.0 cm
    • Klimatklass: N, SN, ST

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR TP 1444 Comfort Undercounter-kylskåp

    Detta LIEBHERR TP 1444 Comfort Undercounter-kylskåp är den perfekta lösningen för ditt kök. Med sina kompakta mått på 55.4 cm i bredd, 65.3 cm i djup och 85.0 cm i höjd, får du en optimal och platsbesparande kylförvaring.

    Känslig för klimat

    Detta kylskåp är designat med klimatklassen N, SN, ST, vilket gör det lämpligt för användning i ett brett temperaturområde. Det klarar av att fungera bra vid normala temperaturer (SN), som kan vara mellan 10°C och 32°C, samt vid milda och subtropiska temperaturer (ST), vilket kan vara mellan 16°C och 38°C. Med den här funktionen behöver du inte oroa dig för att kylskåpet inte ska fungera korrekt, oavsett vilken del av världen du befinner dig i.

    Tyst och energieffektiv

    Med en ljudnivå på endast 37.0 dB klassificeras detta kylskåp som ljudnivåklass C, vilket innebär att det är mycket tyst i jämförelse med andra kylskåp på marknaden. Du kan njuta av tystnad och en lugn atmosfär i ditt kök, utan det irriterande brummet från kylskåpet.

    Utöver att vara tyst är detta kylskåp även energieffektivt. Med sin energiklass A+++ är det en av de mest energisnåla kylskåpen på marknaden. Detta innebär att du kan minska din energiförbrukning och spara pengar på dina elkostnader.

    Funktionellt och praktiskt

    Detta Liebherr TP 1444 Comfort Undercounter-kylskåp är utrustat med inbyggt ljus, vilket gör det enkelt att se och hitta matvaror även i mörkare miljöer. Du behöver inte längre fumla i mörkret när du letar efter något i kylskåpet, utan kan enkelt se allt med hjälp av det inbyggda ljuset.

    Med en volym på 106.0 L ger detta kylskåp tillräckligt med utrymme för att förvara dina matvaror. Dessutom har det även ett frysfack med en volym på 15.0 L, där du kan förvara dina frysta varor.

    Detta Liebherr TP 1444 Comfort Undercounter-kylskåp har en dörröppning på höger sida, vilket ger dig flexibilitet när du placerar det i ditt kök. Du kan enkelt anpassa kylskåpet efter dina behov och preferenser.

    Med den höga kvaliteten och pålitligheten hos märket Liebherr kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt. Med modellnamnet Liebherr TP1444 Vit kan du vara stolt ägare av detta stilrena och effektiva undercounter-kylskåp.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr TP1444 Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    85.0 cm
    Djup
    65.3 cm
    Bredd
    55.4 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Volym (frysfack)
    15.0 L
    Klimatklass
    N, SN, ST
    Volym
    106.0 L
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Ljudnivåklass
    C
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: