Fristående kyl

    LIEBHERR KBef3730 Kylskåp

    PRODUKTKOD: KBEF3730

    21 564,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 165.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR KBef3730 Kylskåp

    Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet

    Med LIEBHERR KBef3730 kylskåp får du en elegant och praktisk lösning för att hålla dina livsmedel färska och välorganiserade. Med sin gråa färg passar det perfekt in i alla moderna kök.

    Optimal storlek och flexibel placering

    Med en bredd på 60.0 cm, djup på 66.5 cm och höjd på 165.0 cm, ger LIEBHERR KBef3730 tillräckligt med lagringsutrymme för att rymma alla dina kylvaror. Dess fristående design ger dig flexibiliteten att placera kylskåpet var som helst i ditt kök.

    Innovativa funktioner för enkel användning

    För att garantera enkel användning och bekvämlighet, är LIEBHERR KBef3730 utrustat med en mängd innovativa funktioner. Med appstyrning kan du enkelt övervaka och styra kylskåpet via din smartphone eller surfplatta. Det inbyggda ljuset ger en tydlig översikt över innehållet i kylskåpet. Den självavfrostande funktionen eliminerar behovet av manuell avfrostning.

    Hållbara och energieffektiva prestanda

    Med en årlig energiförbrukning på endast 87.0 kWh, rankas LIEBHERR KBef3730 i energiklass A+++. Det betyder att den är mycket energieffektiv och miljövänlig. Medan den ger enastående kylprestanda, bidrar den också till att minska din energiförbrukning och spara pengar på lång sikt.

    Förbättrad användarupplevelse

    LIEBHERR KBef3730 kylskåp har en rad användarvänliga funktioner för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar en touchkontroll och touchskärm för enkel navigering och inställning av temperaturen. Med barnlåset kan du säkra kylskåpet för att förhindra olyckliga intrång. Den öppna dörrvarningen och öppningshjälpen (Easy handle) ger dig bekvämlighet och säkerhet i vardagen.

    Sammanfattning

    LIEBHERR KBef3730 är den ultimata kylskåpslösningen för dig som söker stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin eleganta design, flexibla placering, innovativa funktioner och energieffektiva prestanda, garanterar det en optimal kylupplevelse och håller dina livsmedel fräscha och organiserade länge.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr KBef 3730 Grå
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    79.0 kg
    Höjd
    165.0 cm
    Djup
    66.5 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Färg
    Grå
    Dörröppning
    Omhängningsbar dörr
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    7 st
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    87.0
    Egenskaper
    Allround kylning, Barnlås, Flaskställ, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Snabbkylning, Temperaturvarning, Touchkontroll, Touchskärm, Öppen dörrvarning, Öppningshjälp (Easy handle)
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Frysfack stjärnklass
    4
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    318.0 L
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: