Fristående kyl

    Liebherr - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp

    PRODUKTKOD: SRBSTD529I

    37 687,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp

    Översikt

    Känn känslan av lyx och elegans med Liebherr - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp. Detta kylskåp är tillverkat i rostfritt stål/krom och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med en volym på 387 liter har du gott om utrymme för att lagra alla dina livsmedel på ett organiserat sätt.

    Placering

    Detta kylskåp är fristående och kan placeras var som helst i ditt kök. Du kan enkelt anpassa placeringen efter dina behov och kökets layout.

    Funktioner

    En av de bästa funktionerna på Liebherrs - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp är vattendispensern. Du kan enkelt få tillgång till rent och kallt vatten när som helst utan att behöva öppna kylskåpsdörren. Detta är inte bara praktiskt, det sparar också energi eftersom kylskåpet inte behöver kyla ner luften inuti varje gång dörren öppnas.Kylskåpet är även utrustat med frostfritt teknologi, vilket innebär att du aldrig behöver bekymra dig för isbildning i kylskåpet. Du behöver inte längre avfrosta manuellt, vilket sparar tid och energi.

    Dörr(ar) omhängbara

    Liebherr - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp har inte möjlighet att omhänga dörrarna. Dörrarnas placering är fast och kan inte ändras.

    Volym

    Med en total volym på 387 liter har du gott om plats för att lagra alla dina matvaror. Högkvalitativa hyllor och fack ger dig möjlighet att organisera och hålla ordning på dina livsmedel på ett effektivt sätt.

    Volym (frysfack)

    Liebherr - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp har ingen separat frysfack. Detta kylskåp är utformat specifikt för att möta dina behov av att kyla dina livsmedel och har ingen frostfri funktion för frysfacket.Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr - peak biofresh srbstd 529i fristående kylskåp en lyxig design och en rad användbara funktioner. Med denna kylskåp får du inte bara tillräckligt med utrymme för att lagra dina matvaror, du får även bekvämligheten av en vattendispenser och slipper bekymra dig för isbildning. Ge ditt kök en uppgradering med detta imponerande kylskåp från Liebherr.
    Mått
    Vikt
    82.2 kg
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Funktioner
    Vattendispenser, Frostfritt kylskåp
    Volym (frysfack)
    Nej
    Volym
    387 liter
    Placering
    Fristående
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: