Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB28RDMC5

    PRODUKTKOD: FAB28RDMC5

    38 674,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 153.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 3 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB28RDMC5

    Översikt

    Det Smeg FREE-STANDING kylskåpet FAB28RDMC5 är en högkvalitativ och stilfullt designad produkt som kombinerar både funktion och estetik. Med olika färgalternativ, såsom blå, grön, multifärgad och röd, kan du enkelt anpassa kylskåpet efter din inredningsstil och personliga smak.

    Dimensioner

    Med en bredd på 60.1 cm, djup på 72.8 cm och höjd på 153.0 cm har detta kylskåp tillräckligt med plats för att rymma dina matvaror på ett organiserat sätt. Dessutom har det en volym på 270.0 L, vilket är idealiskt för hushåll i olika storlekar.

    Funktioner

    Detta kylskåp har en klimatklassificering av N, SN, ST och T, vilket innebär att det fungerar optimalt i olika temperaturer och klimatförhållanden. Det är också fristående och kan placeras var som helst i ditt hem utan att behöva ha en specifik plats för inbyggnad.

    Interiör

    Smeg FAB28RDMC5 har tre hyllor och en grönsakslåda för att hjälpa till att organisera dina matvaror och hålla dem fräscha. Dessutom har det inbyggt ljus, vilket gör det enklare att hitta vad du behöver, även i mörka rum. Det finns också en öppen dörrvarning som informerar dig om att dörren inte har stängts korrekt för att undvika onödig energiförbrukning.

    Effektivitet

    Med en energiförbrukning på endast 130.0 kWh per år är detta kylskåp energieffektivt och hjälper till att minska din elkostnad. Dessutom har det en frysfacksvolym på 26.0 L och en 4-stjärnig frysfacksklassificering, vilket ger tillräckligt med utrymme för att frysa in matvaror och bevara dem på rätt sätt.

    Andra specifikationer

    Detta kylskåp har en spänning på 230 (220-240) V och en dörröppning på höger sida. Det har också en strömavbrottssäkerhet på upp till 9 timmar, vilket innebär att maten fortfarande hålls kyld även om det skulle vara ett strömavbrott.Sammanfattningsvis är Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB28RDMC5 en pålitlig och funktionell produkt som inte bara uppfyller dina kylbehov, utan också ger en touch av stil och elegans till ditt kök eller hem. Välj bland olika färgalternativ och njut av det bästa av design och prestanda.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB28RDMC5 Blå, Multifärgad, Grön, Röd
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    153.0 cm
    Djup
    72.8 cm
    Breddstandard
    65cm
    Bredd
    60.1 cm
    Design
    Färg
    Blå, Grön, Multifärgad, Röd
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    3 st
    Specifikationer
    Volym
    270.0 L
    Frysfack stjärnklass
    4
    Volym (frysfack)
    26.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    130.0
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Egenskaper
    Glashyllor, Grönsakslåda, Inbyggt ljus, Öppen dörrvarning
    Teknisk specifikation
    Strömavbrottssäkerhet
    9 tim
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: