Fristående kyl

    LIEBHERR UIK 1510 Integrerat inbyggt kylskåp

    PRODUKTKOD: UIK 1510

    15 641,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 55 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    Liebherr UIK 1510 är ett integrerat inbyggt kylskåp med en modern och platsbesparande design. Detta minikylskåp är perfekt för mindre utrymmen som kök, kontor eller studentrum. Med en högeröppnande dörr kan du enkelt komma åt dina livsmedel utan att behöva flytta på andra föremål.

    Kapacitet

    Kylskåpet har en total kapacitet på XX liter, vilket ger gott om utrymme för att förvara dina dagliga matvaror. Den justerbara hyllan och dörrfacken ger möjlighet att organisera och anpassa förvaringen efter dina behov. En genomskinlig grönsakslåda håller frukt och grönsaker fräscha och lättillgängliga.

    Temperaturkontroll

    Med en elektronisk temperaturkontroll kan du enkelt justera kylskåpets inre temperatur för att hålla dina livsmedel fräscha och i optimalt skick. En innovativ SuperCool-funktion sänker tillfälligt temperaturen i kylskåpet för att snabbt kyla ner nyinsatta livsmedel.

    Energibesparing

    Liebherr UIK 1510 är energieffektiv och har en energiklassificering på A++. Detta innebär att den använder minimal energi och hjälper till att spara pengar på din elräkning. Den är också utrustad med en automatisk avfrostningsfunktion för att förhindra att isbildning uppstår och hålla kylskåpet i optimalt skick.

    Miljövänlig

    Liebherr UIK 1510 är tillverkad med miljövänliga material och har låg klimatpåverkan. Den är designad för att vara hållbar och pålitlig under lång tid, vilket minskar behovet av att byta ut kylskåpet regelbundet.

    Säkerhet

    En dörrlarmfunktion varnar dig om kylskåpsdörren lämnas öppen för länge, vilket hjälper till att undvika onödig energiförbrukning och bibehålla livsmedel i rätt temperatur. Dessutom har kylskåpet en barnlåsfunktion för att förhindra oavsiktlig öppning av dörren och hålla dina barn säkra.

    Med Liebherr UIK 1510 integrerat inbyggt kylskåp får du en pålitlig och praktisk lösning för förvaring av dina livsmedel i en kompakt och stilren design.

    Produkt
    Typ
    Minikylskåp
    Modellnamn
    Liebherr UIK 1510-25 Unterbau-Kühlschrank
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    55 cm
    Höjd
    82 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: