Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp SMEG FAB30ROR5

    PRODUKTKOD: FAB30ROR5

    31 764,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 172.0 cm
    • Färg: Orange

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp SMEG FAB30ROR5

    Det här Smeg FAB30ROR5 kylskåpet är verkligen ett iögonfallande tillskott till ditt kök med sin levande orange färg. Det är utformad för att vara fristående, vilket gör det enkelt att placera var som helst i ditt kök.

    Design och Mått

    Med sina dimensioner på 60.0 cm i bredd, 72.8 cm i djup och 172.0 cm i höjd, är detta kylskåp perfekt för medelstora till stora kök. Trots sin imponerande storlek är det enkelt att ansluta med en anslutningseffekt på 100 W.

    Frys- och kylkapacitet

    Detta kylskåp har en frysplats över kylplatsen, vilket ger dig en bekväm layout för att lagra dina livsmedel. Frysavdelningen har en stjärnklass på 4, vilket garanterar att dina frysta varor håller sig fräscha och säkra. Kylavdelningen har en nettovolym på 222.0 L, medan frysen har en nettovolym på 72.0 L. Du kan vara säker på att det finns tillräckligt med utrymme för att hålla dina livsmedel kylda och frysta.

    Praktiska funktioner

    Detta Smeg kylskåp har flera praktiska funktioner som gör det användarvänligt. Dessa inkluderar belysning i kylavdelningen, display, dynamiskt kylningssystem med fläkt, glashyllor, LED-belysning, multi air flow, NoFrost-teknik, snabbfrysning, snabbkylning, temperaturvarning, ägghylla och öppen dörrvarning. Dessa funktioner gör det enklare att organisera och hantera dina livsmedel på bästa sätt.

    Energieffektivitet och ljudnivå

    Smeg FAB30ROR5 är otroligt energieffektivt med en energiförbrukning på endast 156.0 kW/h per år. Det har också fått energiklassningen A+++, vilket är den högsta energiklassen. Detta innebär att du kan vara säker på att ditt kylskåp arbetar så effektivt som möjligt och sparar energi. Dessutom har det en ljudnivå på endast 37.0 dB, vilket är mycket tyst och inte störande.

    Säkerhet och användarvänlighet

    Detta kylskåp har en säkerhet vid strömavbrott på 30 timmar, vilket innebär att dina livsmedel förblir säkra även under längre strömavbrott. Det har också en praktisk öppen dörrvarning som varnar dig om kylskåpsdörren inte stängs ordentligt.

    Sammanfattningsvis är Smeg FAB30ROR5 kylskåpet en stilfull och användarvänlig produkt som passar perfekt i ditt kök. Med sin imponerande kapacitet, energieffektivitet och praktiska funktioner är det ett utmärkt val för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FAB30ROR5 Orange
    Mått
    Bredd
    60.0 cm
    Vikt
    78.6 kg
    Höjd
    172.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Djup
    72.8 cm
    Design
    Utförande
    Frys över kyl
    Hyllor/lådor (frys)
    2 st
    Färg
    Orange
    Dörröppning
    Vänster
    Specifikationer
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    156.0 kW/h
    Sladdlängd
    1.35 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    4.0 kg
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    72.0 L
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Nettovolym (Kyl)
    222.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    1 st
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    30.0 tim
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    100 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: