Fristående kyl

    Liebherr - fristående kylskåp med biofresh-system vit rbe5220 plus

    PRODUKTKOD: RBE5220 PLUS

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Antal hyllor/lådor: 8 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kylskåp med biofresh-system vit rbe5220 plus

    Detta Liebherr-fristående kylskåp med biofresh-system är en utmärkt lösning för att hålla maten fräsch och bevara dess näringsinnehåll under lång tid. Med en bredd på 59,7 cm, djup på 67,5 cm och höjd på 185,5 cm passar den perfekt i de flesta köksutrymmen.

    Funktioner

    Klimatklass SN, T: Kylskåpet är klassificerat för användning i en omgivningstemperatur på +10 °C till +43 °C, vilket gör det idealiskt för användning i olika typer av kök och klimatförhållanden.

    Ljudnivå 36,0 dB: Kylskåpet är utrustat med en tystgående kompressor och har en ljudnivå på endast 36,0 dB. Detta gör att du kan njuta av tyst och ostörd drift i ditt kök.

    Volym 382,0 L: Med en volym på 382,0 liter finns det gott om utrymme för att förvara alla dina matvaror, drycker och tillbehör. Du kan enkelt organisera dem på de åtta hyllorna/lådorna som medföljer.

    Märke Liebherr: Liebherr är känt för sina högkvalitativa och pålitliga produkter. Med detta kylskåp får du en pålitlig lösning som kommer att hålla din mat fräsch under lång tid.

    Biofresh-system: Detta kylskåp är utrustat med ett biofresh-system som hjälper till att bevara temperaturen och fuktigheten på en optimal nivå för att hålla dina livsmedel fräscha längre. Detta är perfekt för att bevara känsliga livsmedel som frukt, grönsaker och mejeriprodukter.

    Energiförbrukning (kWh/år) 0,432: Med en energiförbrukning på endast 0,432 kWh per år kan du vara säker på att detta kylskåp är energieffektivt och hjälper till att spara pengar på din elkostnad.

    Touchskärm: Kylskåpet är utrustat med en praktisk touchskärm för enkel och intuitiv styrning av temperaturinställningarna och andra funktioner.

    Öppen dörrvarning: Denna funktion hjälper till att undvika onödig energiförbrukning och håller temperaturen inne i kylskåpet stabil genom att varna dig om dörren är öppen för länge.

    Omhängningsbar dörr: Kylskåpet har en omhängningsbar dörr som gör att du kan anpassa den efter ditt köks layout och preferenser.

    Sammanfattningsvis är Liebherr RBE5220 Vit ett pålitligt och elegant fristående kylskåp med biofresh-system som kommer att hjälpa dig att hålla din mat frisk och välbevarad under lång tid. Med sina imponerande funktioner och hög kvalitet är det ett utmärkt val för alla kök.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Liebherr
    Modellnamn
    Liebherr RBE5220 Vit
    Mått
    Vikt
    70.0 kg
    Höjd
    185.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    8 st
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    0.432
    Ljudnivåklass
    C
    Egenskaper
    Flaskställ, Frysfack, Glasdörr, Grönsakslåda, Inbyggt ljus, Touchskärm, Öppen dörrvarning
    Ljudnivå
    36.0 dB
    Volym
    382.0 L
    Teknisk specifikation
    Driftkälla
    El
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: