Fristående kyl

    LIEBHERR UG 1211 Comfort Inbyggd frys för bänkskiva

    PRODUKTKOD: UG 1211

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 56.9 cm
    • Höjd: 81.8 cm
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Frysen du behöver i ditt kök - LIEBHERR UG 1211 Comfort Inbyggd frys för bänkskiva

    Utmärkt kylprestanda

    LIEBHERR UG 1211 Comfort är en högpresterande inbyggd frys för bänkskiva. Den har en klimatklassning SN, vilket innebär att den är designad för att fungera optimalt i omgivningstemperaturer på mellan +10°C och +32°C. Du kan vara säker på att dina livsmedel hålls i optimalt skick oavsett om du placerar frysen i ett varmt kök eller i en kyligare källare.

    Flexibel installation för enkel integration

    Denna inbyggda frys kan enkelt installeras under eller bredvid din bänkskiva och osynligt integreras i ditt köksdesign. Med sina kompakta dimensioner på 55,4 cm i bredd, 73,2 cm i höjd och 54,1 cm i djup tar den minimalt med plats, vilket gör den idealisk för kök med begränsad yta. Du kan nu ha en pålitlig frys som smälter in i din köksinredning utan att ge avkall på lagringskapaciteten.

    Energieffektivitet och miljömedvetenhet

    LIEBHERR UG 1211 Comfort har en energiklass G, vilket innebär att den är en energieffektiv produkt. Den är utformad för att minimera energiförbrukningen och därmed bidra till att sänka dina elkostnader. Denna frys är också miljövänlig genom att den har en låg klimatpåverkan och minskar ditt koldioxidavtryck.

    Förvaring i fyra stjärnor

    Med sin stjärnklassning på 4 kan du vara säker på att LIEBHERR UG 1211 Comfort ger optimal förvaring för dina frysta livsmedel. Den är utrustad med en rad praktiska funktioner, inklusive justerbara glashyllor, dörrhyllor och frysta skåp, vilket ger dig flexibilitet att organisera dina livsmedel på ett sätt som passar dig bäst. Frysen har också en kapacitet på 78 liter, vilket ger gott om utrymme för att lagra allt från kött och fisk till frukt och grönsaker.

    Sammanfattning:

    Denna inbyggda frys för bänkskiva från LIEBHERR är den perfekta lösningen för dig som vill ha en pålitlig och energieffektiv frys som smälter in i ditt köksdesign. Med sin utmärkta kyla och flexibla förvaringsmöjligheter kan du vara säker på att dina frysta livsmedel hålls i optimalt skick. Med LIEBHERR UG 1211 Comfort får du både kvalitet och stil i ditt kök.
    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr Einbau-Gefrierschrank UG 1211-24 Unterbau-Gefrierschrank
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    81.8 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    56.9 cm
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: