Fristående kyl

    LIEBHERR UK 1524 Comfort

    PRODUKTKOD: UK 1524

    14 325,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60 cm
    • Djup: 57 cm
    • Höjd: 82 cm
    • Dörröppning: Höger

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR UK 1524 Comfort - Fristående kylskåp med dörröppning till höger

    Effektiv kylning för dina behov

    LIEBHERR UK 1524 Comfort är ett praktiskt och energieffektivt fristående kylskåp som passar perfekt för alla typer av hushåll. Med sin kompakta design och bekväma dörröppning till höger ger det dig möjlighet att enkelt och smidigt förvara och kyla dina livsmedel.

    Hållbara material och hög kvalitet

    Det här fristående kylskåpet kommer från kvalitetsmärket Liebherr och är tillverkat med långvariga och hållbara material. Det är utformat för att hålla under lång tid och ge dig en pålitlig kylning för dina dagliga behov.

    Praktiska funktioner för bekväm användning

    LIEBHERR UK 1524 Comfort har flera praktiska funktioner som gör det enkelt och smidigt att använda. Den har justerbara hyllor och dörrfack för maximal flexibilitet och utrymme. Dessutom har den en energibesparande LED-belysning som ger dig bra översikt över dina förvarade livsmedel.

    Inbyggd temperaturkontroll

    Du kan enkelt justera temperaturen i LIEBHERR UK 1524 Comfort med hjälp av den inbyggda temperaturkontrollen. På så sätt kan du hålla rätt temperatur för att bevara dina livsmedel på bästa sätt och undvika onödig energiförbrukning.

    Miljövänlig och energisnål

    LIEBHERR UK 1524 Comfort är energisnål och har en energiklassning som gör den miljövänlig och hållbar. Den är utrustad med en högeffektiv kompressor som minskar energiförbrukningen och hjälper till att spara på elräkningen.

    Sammanfattning

    LIEBHERR UK 1524 Comfort är den perfekta fristående kylskåpet för att hålla dina livsmedel fräscha och svala. Med sin kompakta design och praktiska funktioner är det ett idealiskt val för alla typer av hushåll. Investera i detta högkvalitativa kylskåp och njut av bekvämligheten och effektiviteten det erbjuder.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Unterbaukühlschrank
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    57 cm
    Höjd
    82 cm
    Bredd
    60 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: