Fristående kyl

    Smeg fristående kylskåp fs18ev2hx

    PRODUKTKOD: FS18EV2HX

    16 957,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.5 cm
    • Djup: 65 cm
    • Höjd: 186 cm
    • Färg: Rostfritt Stål/krom

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg fristående kylskåp fs18ev2hx

    Färg Rostfritt Stål/krom

    Detta Smeg kylskåp har en elegant design i rostfritt stål och krom vilket gör det till en stilfull och snygg tillskott i ditt kök. Med dess premiumutseende kommer det definitivt att dra ögonen till sig.

    Placering Fristående

    Detta kylskåp är fristående vilket innebär att du kan placera det var som helst i ditt kök. Du behöver inte oroa dig för att det ska vara bundet till en specifik plats. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa ditt kök efter dina behov.

    Höjd 1860 mm

    Med en höjd på 1860 mm erbjuder detta kylskåp gott om utrymme för att lagra dina livsmedel. Du behöver inte längre oroa dig för att ha för lite plats för din matlagring. Denna generösa höjd gör att du kan hålla dina matvaror organiserade och lättåtkomliga.

    Funktioner

    • Dynamisk kylning (fläkt): Detta kylskåp är utrustat med dynamisk kylning som hjälper till att jämna ut temperaturen i hela skåpet. Detta gör att dina livsmedel håller sig fräscha längre och att det inte bildas varma och kalla zoner.
    • LED-belysning: Med LED-belysning kommer ditt kylskåp att vara välupplyst och lätt att överblicka. Du behöver inte längre rota runt i mörkret för att hitta det du letar efter.
    • Frostfritt kylskåp: Detta kylskåp är frostfritt vilket innebär att du slipper isbildning och frost i ditt kylskåp. Detta sparar tid och energi då du inte behöver avfrosta kylskåpet regelbundet.

    Dörr(ar) omhängbara Nej

    Dörrarna på detta kylskåp går inte att omhänga. Detta är något att tänka på om du behöver anpassa öppningen av kylskåpsdörrarna efter dina preferenser.

    Ljudnivå 40 dB

    Med en ljudnivå på 40 dB kan du vara säker på att detta kylskåp inte kommer att störa din vardag. Du kan njuta av tystnad och en lugn miljö utan att bli störd av onödigt brus.

    Energiförbrukning 121 kWh/år

    Detta kylskåp är energieffektivt med en årlig energiförbrukning på 121 kWh. Detta innebär att du kan spara pengar på din elräkning samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

    Volym 389,5 liter

    Med en volym på 389,5 liter får du gott om utrymme för att förvara dina matvaror. Du behöver inte längre oroa dig för att det inte finns tillräckligt med plats för allt du behöver. Detta kylskåp ger dig möjlighet att kunna handla stort och lagra mat i stora mängder.

    Vikt 64 kg

    Med en vikt på 64 kg är detta kylskåp stadigt och stabilt. Du kan vara säker på att det kommer att förbli på plats och inte riskerar att välta eller flytta sig när det används.

    Volym (frysfack) Nej

    Detta kylskåp saknar ett frysfack vilket betyder att du endast kan förvara kylvaror i det. Om du har ett separat frysskåp eller fryslådor kan detta vara ett perfekt komplement för just kylförvaring.

    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Vikt
    64 kg
    Höjd
    186 cm
    Djup
    65 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ljudnivå
    40 dB
    Volym (frysfack)
    Nej
    Funktioner
    Dynamisk kylning (fläkt), LED-belysning, Frostfritt kylskåp
    Volym
    389,5 liter
    Energiförbrukning
    121 kWh/år
    Placering
    Fristående
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: