Fristående kyl

    LIEBHERR RSFE 5220 - Fristående kylskåp med EasyFresh-system

    PRODUKTKOD: RSFE 5220

    17 945,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 68.0 cm
    • Höjd: 186.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 6 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR RSFE 5220 - Fristående kylskåp med EasyFresh-system

    Detta fristående kylskåp, LIEBHERR RSFE 5220, är en innovativ och stilfull produkt med en modern design. Den rostfria stålkonstruktionen ger inte bara en snygg estetik, utan är också hållbar och lättskött.

    Funktioner

    Detta kylskåp har en bredd på 60.0 cm, en djup på 68.0 cm och en höjd på 186.0 cm, vilket ger dig gott om utrymme för att förvara dina livsmedel. Med en volym på 412.0 L har du gott om plats för alla dina matvaror.

    En av de unika egenskaperna hos LIEBHERR RSFE 5220 är det innovativa EasyFresh-systemet. Detta system ger optimal förvaring av dina livsmedel genom att skapa olika temperaturzoner inom kylskåpet. På så sätt kan du enkelt hålla dina grönsaker, mejeriprodukter och köttprodukter vid optimala temperaturer för att förlänga deras hållbarhet.

    En annan praktisk funktion är det integrerade flaskstället, som ger dig möjlighet att förvara dina flaskor på ett organiserat sätt och spara utrymme i kylskåpet.

    Kylskåpet har också ett frysfack för förvaring av frysta livsmedel. Du kan enkelt justera temperaturen i frysfacket för att passa dina behov.

    För enkel användning och kontroll har LIEBHERR RSFE 5220 en touchskärm på fronten. Med denna touchskärm kan du enkelt ställa in temperaturer, välja olika inställningar och övervaka ditt kylskåp.

    Fördelar

    Med LIEBHERR RSFE 5220 får du inte bara en pålitlig och hållbar produkt, utan också en elegant och modern design som passar fint in i vilket kök som helst. Med en ljudnivå på endast 36.0 dB är den också mycket tyst, vilket gör den idealisk för kök och hemmiljöer där tystnad är viktigt.

    Detta kylskåp har en energiförbrukning på 122.0 kWh per år, vilket gör den energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på din elräkning.

    LIEBHERR RSFE 5220 är inte bara praktisk, utan också en trendig och stilren kylskåp som kommer att göra ditt kök till en modern och funktionell plats.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr Rsfe5220 Rostfritt stål
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    186.0 cm
    Vikt
    80.0 kg
    Djup
    68.0 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Färg
    Rostfritt stål
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    6 st
    Specifikationer
    Egenskaper
    Flaskställ, Frysfack, Grönsakslåda, Touchskärm
    Volym
    412.0 L
    Ljudnivå
    36.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    122.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: