Fristående kyl

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk vit plus easyfresh och nofrost cnd 5223

    PRODUKTKOD: CND5223

    13 996,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 185.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk vit plus easyfresh och nofrost cnd 5223

    Effektiv kyl- och fryslösning

    Liebherr - fristående kyl- och frysdisk vit plus easyfresh och nofrost cnd 5223 är den perfekta kyl- och fryslösningen för ditt hem eller arbetsplats. Med en elegant vit design passar den in i alla miljöer och ger dig optimal förvaring för dina livsmedel.

    EasyFresh-teknologi

    Den här enheten är utrustad med Liebherrs innovativa EasyFresh-teknologi, vilket innebär att du kan bevara dina livsmedel på bästa möjliga sätt. EasyFresh-funktionen håller en konstant temperatur och luftfuktighet i kylen, vilket gör att dina frukt och grönsaker behåller sin färskhet och krispighet längre.

    Nofrost-funktion

    Med Nofrost-funktionen behöver du aldrig mer bekymra dig för att avfrosta din frysdisk. Den här avancerade teknologin förhindrar isbildning och frost i frysen, vilket bidrar till att du sparar tid och energi.

    Praktiskt design

    Den fristående kyl- och frysdisk vit plus easyfresh och nofrost cnd 5223 är utrustad med omhängbara dörrar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov. Dessutom har den en rymlig interiör och justerbara hyllor som gör det enkelt att organisera och komma åt dina livsmedel.

    Investera i Liebherr - fristående kyl- och frysdisk vit plus easyfresh och nofrost cnd 5223 och upplev den ultimata kyl- och fryslösningen för ditt hem. Med sin effektiva teknologi och praktiska design kommer den att göra din matförvaring enkel och bekväm.

    Mått
    Vikt
    70.7 kg
    Djup
    67.5 cm
    Höjd
    185.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Paket
    Nej
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: