Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrpb5

    PRODUKTKOD: FAB10HRPB5

    20 248,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 65.9 cm
    • Höjd: 97.0 cm
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrpb5

    Här är Smeg FAB10HRPB5, ett fristående kylskåp i en charmig 50-talsstil. Med sitt unika utseende och färgglada skåpsalternativ blir det en fantastiskt retroinspirerad inredningsdetalj i köket. Välj mellan vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå, beige eller röd färg för att matcha din personliga stil och kökets färgsättning.

    Funktioner

    Med en bredd på 54.5 cm är Smeg FAB10HRPB5 ett kompakt kylskåp som passar perfekt i mindre kök eller som ett extra kylalternativ. Dess djup på 65.9 cm och höjd på 97.0 cm ger tillräckligt med utrymme för att förvara både matvaror och drycker.

    Skåpet har en volym på 135.0 L, vilket ger dig gott om plats för dina favoritmatvaror. Det är perfekt för att hålla din mat fräsch och kyld, samt för att förvara drycker svala och redo att serveras.

    Smeg FAB10HRPB5 är utformat som ett fristående kylskåp och kan enkelt placeras var som helst i ditt kök. Dess smala breddstandard på 55 cm gör det enkelt att hitta en plats för detta stilfulla kylskåp.

    Varumärket Smeg är välkänt för sin höga kvalitet och stilrena design. Modellen FAB10HRPB5 är ingen undantag - den kombinerar retrostil med moderna funktioner för att ge dig det bästa av båda världar.

    Så om du letar efter ett kylskåp som kombinerar funktion och stil, då är Smeg FAB10HRPB5 det perfekta valet. Med sin 50-talsstil och ett brett utbud av färgalternativ kommer detta kylskåp att bli en iögonfallande och praktiskt inredningsdetalj i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10HRPB5 Blå
    Märke
    Smeg
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Höjd
    97.0 cm
    Vikt
    45 kg
    Breddstandard
    55cm
    Djup
    65.9 cm
    Bredd
    54.5 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Volym
    135.0 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: