Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrdit2

    PRODUKTKOD: FAB10HRDIT2

    20 412,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 68.0 cm
    • Djup: 63.2 cm
    • Höjd: 96.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrdit2

    Design och färger

    Detta fristående kylskåp från Smeg i modell fab10hrdit2 har en klassisk 50-talsstil och finns i tre färgalternativ - grön, röd och vit. Den retrodesignade kylskåpet är perfekt för dig som vill ge ditt kök en unik och charmig touch.

    Mått och storlek

    Kylskåpet har en bredd på 68.0 cm, djup på 63.2 cm och höjd på 96.0 cm. Med dessa dimensioner kan kylskåpet enkelt rymmas in i de flesta köksmiljöer och ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina livsmedel.

    Klimatklass

    Smeg fab10hrdit2 har klimatklassificeringarna N, SN, ST och T, vilket betyder att det fungerar optimalt i en omgivningstemperatur mellan 16°C och 43°C. Du kan vara säker på att detta kylskåp fungerar pålitligt i olika klimatförhållanden.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 37.0 dB, är detta kylskåp väldigt tyst. Du kan njuta av en lugn och tyst miljö i ditt kök utan att störas av störande ljud från kylskåpet.

    Fristående kylskåp

    Detta kylskåp är fristående vilket innebär att du enkelt kan placera det var som helst i ditt kök utan att behöva montera det in i väggen eller skåp. Du kan anpassa placeringen efter dina behov och önskemål.

    Kapacitet och hyllor

    Med en volym på 130.0 L erbjuder detta kylskåp tillräckligt med utrymme för att förvara dina matvaror. Det kommer även med två hyllor/lådor, vilket ger dig möjlighet att organisera och hålla dina livsmedel välorganiserade och lättillgängliga.

    Flaskställ och NoFrost

    Detta kylskåp från Smeg har en praktisk funktion med ett flaskställ, vilket ger dig extra utrymme att förvara flaskor på ett säkert sätt. Dessutom har det en självavfrostande/NoFrost-funktion, vilket innebär att du aldrig behöver bekymra dig för isbildning och behöver inte manuellt avfrosta kylskåpet.

    Energibesparande

    Med en energiförbrukning på endast 92.0 kWh per år är detta kylskåp energieffektivt och hjälper dig att spara pengar på din elräkning samtidigt som det minskar din miljöpåverkan.

    Smeg kvalitet

    Smeg är ett respekterat märke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med Smeg fab10hrdit2 får du inte bara en vacker och stilfull design, utan också en pålitlig och välbyggd produkt.Sammanfattningsvis är Smeg - 50-talsstil - fristående kylskåp fab10hrdit2 den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och kvalitet. Med dess retrodesign och praktiska egenskaper kommer detta kylskåp att bli en uppskattad och värdefull del av ditt kök.
    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FAB10HRDIT2 Grön, Röd, Vit
    Mått
    Höjd
    96.0 cm
    Vikt
    45.1 kg
    Breddstandard
    70cm
    Djup
    63.2 cm
    Bredd
    68.0 cm
    Design
    Färg
    Grön, Röd, Vit
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    92.0
    Egenskaper
    Flaskställ, Självavfrostande/NoFrost
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym
    130.0 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: