Fristående kyl

    LIEBHERR Kef3730 Kylskåp

    PRODUKTKOD: KEF3730

    19 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 66.5 cm
    • Höjd: 165.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 7 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR Kef3730 Kylskåp

    Detta LIEBHERR Kef3730 kylskåp är en elegant och praktisk tillägg till ditt kök. Med en imponerande kapacitet på 346 liter och en bredd på 60 cm passar det perfekt i de flesta hem. Kylskåpet kommer i en fin rostfri stål- eller silverfärg, vilket ger det en sofistikerad och modern look.

    Funktioner

    Kylskåpet är utrustat med flera användbara funktioner för att ge dig den bästa kylupplevelsen. Det har en allroundkylningssystem som säkerställer jämn temperatur i hela skåpet för att hålla dina livsmedel fräscha längre. Dessutom har det en självavfrostande NoFrost teknologi, vilket eliminerar behovet av manuell avfrostning och håller kylskåpet fritt från isbildning.

    Med en ljudnivå på endast 37 dB är kylskåpet mycket tyst och kommer inte störa dig i ditt hem. Den har också en energiklass A+++, vilket innebär att den är mycket energieffektiv och kommer att hjälpa dig att spara på din elförbrukning.

    Praktisk design

    Kylskåpet har sju hyllor och lådor som ger gott om plats för att organisera och förvara dina livsmedel. Det har också ett inbyggt ljus som ger en tydlig sikt även när kylskåpet är fullt. Du kan enkelt hålla dina drycker organiserade med flaskstället.

    Dessutom har kylskåpet praktiska funktioner som snabbkylning och temperaturvarning. Snabbkylning gör att du snabbt kan sänka temperaturen i kylskåpet för att snabbt kyla ned nyinköpta livsmedel eller för att förhindra att dina befintliga livsmedel förstörs. Temperaturvarning kommer att varna dig om temperaturen i kylskåpet avviker från den inställda temperaturen.

    Användarvänlighet

    Du kan även använda kylskåpet via WiFi, vilket ger dig möjlighet att övervaka och styra det från din smartphone eller surfplatta. Så du kan ha full kontroll över ditt kylskåp även när du inte är hemma. Dessutom har kylskåpet en öppen dörrvarning, vilket betyder att det kommer att varna dig om dörren har lämnats öppen längre än nödvändigt.

    Sammanfattningsvis är LIEBHERR Kef3730 kylskåp en pålitlig och praktisk apparat som kommer att passa perfekt i ditt kök. Med sina funktioner som allroundkylning, självavfrostning, snabbkylning och WiFi-styrning, kommer det att göra din kylupplevelse enklare och smidigare.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr KEF373021 Silver, Rostfritt stål
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    60.0 cm
    Vikt
    64.2 kg
    Höjd
    165.0 cm
    Djup
    66.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål, Silver
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    7 st
    Specifikationer
    Volym
    346.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    93.0
    Egenskaper
    Allround kylning, Flaskställ, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Snabbkylning, Temperaturvarning, Wifi, Öppen dörrvarning
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: