Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hlbl5

    PRODUKTKOD: FAB10HLBL5

    20 248,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 65.9 cm
    • Höjd: 97.0 cm
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hlbl5 i svart är en perfekt blandning av retrodesign och modern teknik. Med sitt stilrena utseende och kompakta storlek passar den perfekt i alla typer av kök.

    Färg:

    Kylskåpet har en elegant svart färg som ger en touch av lyx till ditt köksinredning. Den svarta färgen ger också en tidlös känsla och gör att kylskåpet lätt kan matchas med olika stilar och färger.

    Storlek:

    Kylskåpet har en bredd på 54,5 cm, djup på 65,9 cm och höjd på 97,0 cm. Med sin kompakta storlek passar den perfekt i mindre kök eller som en extra kylförvaring i till exempel fritidshuset eller kontoret.

    Typ:

    Det här är ett fristående kylskåp vilket innebär att det inte behöver installeras inbyggt utan kan placeras var som helst i köket. Det ger dig möjligheten att enkelt flytta den om du skulle vilja omorganisera ditt kök eller om du flyttar till en ny bostad.

    Volym:

    Med en volym på 135,0 L erbjuder Smeg FAB10HLBL5 gott om förvaringsutrymme för dina kylvaror. Du kan lagra allt från färska grönsaker och mejeriprodukter till drycker och tilltugg.

    Breddstandard:

    Kylskåpet har en standardbredd på 55 cm, vilket innebär att det enkelt kan anpassas till de flesta kökslösningar. Det gör också att det är lätt att hitta kompatibla tillbehör och hyllor om du skulle behöva utöka förvaringskapaciteten.

    Märke och modellnamn:

    Smeg är ett välkänt varumärke för kvalitativa och stilfulla hushållsapparater. Modellen heter Smeg FAB10HLBL5 och är en del av deras 50-talsstilsserie. Det är ett tillförlitligt val som garanterar både funktionalitet och estetik.

    Sammanfattningsvis är Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hlbl5 i svart det perfekta valet för dig som vill ha en kyl med retrodesign och moderna funktioner. Dess stilrena utseende, kompakta storlek och generösa förvaringsutrymme gör den till en idealisk komplettering till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10HLBL5 Svart
    Märke
    Smeg
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Höjd
    97.0 cm
    Vikt
    45 kg
    Breddstandard
    55cm
    Djup
    65.9 cm
    Bredd
    54.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Volym
    135.0 L
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: