Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lwh5

    PRODUKTKOD: FAB5LWH5

    18 603,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Höjd: 72.5 cm
    • Klimatklass: N, SN, ST, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp FAB5LWH5

    Klassisk design i 50-talsstil

    Smeg FAB5LWH5 är en fristående minibar i klassisk 50-talsstil. Med sin retroinspirerade design kommer den att ge en touch av nostalgi och elegans till ditt hem eller kontor. Det vita utförandet ger kylskåpet en tidlös och stilren look.

    Kompakt och praktisk

    Med sina mått på 40.4 cm i bredd, 50.0 cm i djup och 72.5 cm i höjd har Smeg FAB5LWH5 en kompakt och platsbesparande design. Den är perfekt för små utrymmen eller som extra kylutrymme för att hålla dina drycker kylda.

    Klimatklass N, SN, ST, T

    Smeg FAB5LWH5 är klassificerad i klimatklass N, SN, ST, T. Det innebär att den kan användas i olika omgivningstemperaturer och är idealisk för att hålla rätt temperatur även i varmare eller kallare förhållanden.

    Låg ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 40.0 dB är Smeg FAB5LWH5 väldigt tystgående. Du kan njuta av tystnad och lugn utan att bli störd av kylskåpets ljudnivå.

    Funktionella egenskaper

    Smeg FAB5LWH5 kommer med flera praktiska funktioner. Den har flaskställ så att du kan organisera dina flaskor på ett enkelt och smidigt sätt. Glas hyllor ger dig möjlighet att enkelt se och komma åt dina förvarade livsmedel. Kylskåpet är utrustat med inbyggt ljus för att du enkelt ska kunna se innehållet utan att behöva tända en extra lampa. Dessutom är det självavfrostande, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig för att frost bildas och behöva manuellt avfrosta det.

    Energisnål och miljövänlig

    Smeg FAB5LWH5 har en energiförbrukning på endast 54.0 kWh/år och är klassificerad i energiklass A+++. Det innebär att den är mycket energisnål och hjälper till att spara på din elräkning samtidigt som den är skonsam mot miljön.

    Enkelt att använda och underhålla

    Smeg FAB5LWH5 är enkel att använda och underhålla. Den har en vänsterhängd dörröppning och kan enkelt placeras på valfri plats i ditt hem eller kontor. Självavfrostningen eliminerar behovet av manuell avfrostning och gör det enkelt att bibehålla en ren och fräsch kylmiljö. Funktionella och eleganta, Smeg FAB5LWH5 är det perfekta valet för dem som vill ha både stil och funktionalitet i sin minibar.
    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Smeg FAB5LWH5 Vit
    Märke
    Smeg
    Mått
    Bredd
    40.4 cm
    Höjd
    72.5 cm
    Djup
    50.0 cm
    Breddstandard
    45cm
    Design
    Dörröppning
    Vänster
    Specifikationer
    Ljudnivå
    40.0 dB
    Energiförbrukning (kWh/år)
    54.0
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym
    38.0 L
    Egenskaper
    Flaskställ, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: