Fristående kyl

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30RBL5

    PRODUKTKOD: FAB30RBL5

    24 536,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 172.0 cm
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30RBL5

    Produktbeskrivning

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30RBL5 är ett stiligt och funktionellt kylskåp som kommer i en elegant svart färg. Det är ett fristående kylskåp som ger dig flexibiliteten att placera det var som helst i ditt kök.

    Funktioner

    Kylskåpet har en bredd på 60.0 cm, djup på 72.8 cm och höjd på 172.0 cm. Med en anslutningseffekt på 100 W är kylskåpet energieffektivt och sparar på din elräkning.

    Kylskåpet har en imponerande frysens stjärnklass på 4, vilket garanterar optimal frysning av matvaror. Dessutom har det en klimatklass på N, SN, ST, T vilket gör det möjligt att använda kylskåpet i olika klimatförhållanden.

    Med en ljudnivå på 37.0 dB är kylskåpet tystgående och stör inte i ditt hem. Dessutom har det en spänning på 230 V (220-240 V) för enkel anslutning till ditt eluttag.

    Kylskåpet väger 78.6 kg, vilket gör det stabilt och robust. Den har även en dörröppning på vänster sida för enkel åtkomst till dina livsmedel.

    Övriga funktioner

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30RBL5 har flera användbara funktioner som gör ditt liv enklare. Det har belysning i kylutrymmet för att du enkelt ska kunna se dina matvaror, samt en display för att enkelt justera temperaturen.

    Kylskåpet har också dynamiskt kylningssystem med fläkt, vilket hjälper till att hålla en jämn temperatur i hela kylutrymmet. Det har även glashyllor och LED-belysning för att skapa en elegant och modern inredning i ditt kök.

    Andra praktiska egenskaper inkluderar NoFrost-teknologi, vilket innebär att du aldrig behöver avfrosta kylskåpet manuellt. Det har också snabbfrysning och snabbkylning för att snabbt kyla ner eller frysa matvaror.

    Temperaturen övervakas av en temperaturvarning och det finns även en ägghylla för att organisera dina ägg. Dessutom har kylskåpet en öppen dörrvarning, vilket är en säkerhetsfunktion som påminner dig om att stänga dörren ordentligt.

    Konklusion

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30RBL5 är inte bara praktiskt, utan också stiligt och elegant. Med sina många funktioner och användbara egenskaper kommer det att vara en tillförlitlig och effektiv följeslagare i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB30RBL5 Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Vikt
    78.6 kg
    Djup
    72.8 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Höjd
    172.0 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    2 st
    Dörröppning
    Vänster
    Färg
    Svart
    Utförande
    Frys över kyl
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    72.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    1 st
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Kyl)
    222.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Nej
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    156.0 kW/h
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Sladdlängd
    1.35 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    4.0 kg
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    30.0 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++
    Anslutningseffekt
    100 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: