Fristående kyl

    SMEG FAB10LWH5 FRISTÅENDE KYL

    PRODUKTKOD: FAB10LWH5

    19 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 65.9 cm
    • Höjd: 97.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SMEG FAB10LWH5 FRISTÅENDE KYL

    Smeg FAB10LWH5 är ett fristående kylskåp av hög kvalitet och elegant design. Med sin bredd på 54.5 cm, djup på 65.9 cm och höjd på 97.0 cm passar det perfekt i alla kök. Kylskåpet har en volym på 122.0 L och är utrustat med 2 hyllor/lådor för bekväm förvaring.

    Funktioner

    Klimatklassificeringen för Smeg FAB10LWH5 är N, SN, ST, T vilket innebär att det fungerar bra i olika temperaturförhållanden. Detta gör att du kan placera kylskåpet var som helst i ditt hem utan att behöva oroa dig för omgivningstemperaturen.

    En användbar egenskap hos kylskåpet är dess flaskställ, som gör det enkelt att hålla ordning på drycker utan att ta upp för mycket plats. De glashyllor som medföljer ger också en elegant touch och är lätta att rengöra.

    Kylskåpet har även en praktisk grönsakslåda där du kan förvara och hålla dina färska grönsaker fräscha under längre tid. Dessutom är det utrustat med inbyggt ljus, vilket gör att du enkelt kan se innehållet även i mörka eller dåligt upplysta utrymmen.

    Energisnålhet och frysfunktion

    Smeg FAB10LWH5 har en energiförbrukning på endast 142.0 kWh per år, vilket gör den till en energisnål och miljövänlig apparat. Du kan njuta av fördelarna med ett svalt och fräscht kylskåp samtidigt som du minskar din energianvändning.

    Kylskåpet har också ett frysfack med en kapacitet på 17.0 L och har fått en 4-stjärnig klassificering. Detta innebär att du kan lagra och frysa in dina livsmedel på ett tryggt sätt och behålla deras smak och kvalitet över tid.

    Allmänna egenskaper och säkerhet

    Smeg FAB10LWH5 har en vikt på 45.1 kg och öppnas på vänstersidan för enkel åtkomst till dess innehåll. Det är också strömavbrottssäkert och kan hålla sig svalt upp till 9 timmar utan att påverka livsmedelens kvalitet.

    Detta fristående kylskåp är tillverkat av välrenommerade varumärket Smeg och levereras i en elegant vit färg. Det passar perfekt in i alla kök och ger en stilfull touch till din inredning.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10LWH5 Vit
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Bredd
    54.5 cm
    Höjd
    97.0 cm
    Vikt
    45.1 kg
    Breddstandard
    55cm
    Djup
    65.9 cm
    Design
    Dörröppning
    Vänster
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    142.0
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Egenskaper
    Flaskställ, Glashyllor, Grönsakslåda, Inbyggt ljus
    Volym
    122.0 L
    Frysfack stjärnklass
    4
    Volym (frysfack)
    17.0 L
    Teknisk specifikation
    Strömavbrottssäkerhet
    9 tim
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: