Fristående kyl

    Liebherr - kylskåp under disk tp 1744 comfort

    PRODUKTKOD: TP1744

    10 706,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 62.8 cm
    • Höjd: 85 cm
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - kylskåp under disk TP1744 Comfort

    Detta Liebherr-kylskåp under disk är perfekt för alla som är ute efter effektiv kylförvaring i en kompakt och smidig design. Kylskåpet har en imponerande klimatklass SN, vilket innebär att det är utformat för att fungera optimalt i rumstemperaturer mellan 10°C och 32°C.

    Fristående kylskåp

    Liebherr TP1744 Comfort är ett fristående kylskåp som kan placeras var som helst i ditt kök. Du behöver inte oroa dig för att hitta den perfekta platsen för inbyggnad - bara ställ den på en lämplig yta och du är redo att njuta av en pålitlig och effektiv kylförvaring.

    Komfort och bekvämlighet

    Detta kylskåp är utrustat med en mängd bekväma funktioner som gör det enklare för dig att förvara och organisera dina livsmedel. En av dessa funktioner är det inbyggda ljuset, som ger en klar och tydlig belysning när du öppnar kylskåpsdörren. Detta gör det lättare för dig att hitta det du letar efter, även i mörka eller dåligt belysta områden.

    Höger dörröppning

    Liebherr TP1744 Comfort har en dörröppning på höger sida. Detta möjliggör enkel och smidig åtkomst till kylskåpets innehåll. Du behöver inte bekymra dig för att flytta saker ur vägen för att komma åt det du vill ha - det är bara att öppna dörren och ta ut det du behöver.

    Liebherr - pålitligt märke

    Detta kylskåp kommer från det pålitliga varumärket Liebherr, känt för sina högkvalitativa hushållsapparater. När du väljer en Liebherr-produkt kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet, som är designad för att möta dina behov och hålla länge.

    Sammanfattningsvis är Liebherr TP1744 Comfort det perfekta valet för alla som letar efter ett fristående, kompakt kylskåp med imponerande funktioner. Med sin bekväma inbyggda lampa och höger dörröppning kommer det att göra din vardag enklare och mer bekväm när det gäller förvaring av matvaror.

    Produkt
    Typ
    Fristående kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Tp1744-20001 Kylskåp Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    38 kg
    Djup
    62.8 cm
    Höjd
    85 cm
    Bredd
    60.1 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: