Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp SMEG FAB30RWH5

    PRODUKTKOD: FAB30RWH5

    31 764,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 172.0 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp SMEG FAB30RWH5 - Fristående kylskåp med imponerande funktioner

    Kylskåpet Smeg FAB30RWH5 är en elegant fristående modell med en imponerande mängd funktioner. Med dess retroinspirerade design och vita färg är detta kylskåp inte bara praktiskt, utan också en snygg inredningsdetalj i ditt kök.

    Design

    Det fristående kylskåpet Smeg FAB30RWH5 har en bredd på 60 cm, djup på 72.8 cm och en höjd på 172 cm. Dess eleganta design och retrostil gör det till en perfekt passform för alla kök. Kylskåpet har en vänsterhängd dörr och en imponerande kapacitet på 222 liter för kylförvaring och 72 liter för frysning.

    Funktioner

    Smeg FAB30RWH5 kylskåp är utrustat med en rad fantastiska funktioner och finesser. Här finns belysning i kylutrymmet för att underlätta åtkomst av matvaror även i mörka förhållanden. Det har också en display och dynamiskt kylningssystem med fläkt för en jämn temperaturfördelning i hela kylskåpsutrymmet.

    En annan användbar funktion är NoFrost-tekniken som förhindrar isbildning i frysen och eliminerar behovet av att avfrosta manuellt. För att snabbt frysa matvaror erbjuder kylskåpet också en snabbfrysning funktion. Även snabbkylningsfunktionen är tillgänglig för att snabbt kyla ner nyinköpta livsmedel.

    Smeg FAB30RWH5 har också en temperaturvarningsfunktion som varnar dig om temperaturen i kylskåpet eller frysen ökar till en oönskad nivå. Det finns också en ägghylla och glashyllor för enkel organisering av dina matvaror. Med det dynamiska kylsystemet och multi air-flow teknologin hålls dina livsmedel fräscha längre och får en jämn temperaturfördelning.

    Energibesparing och ljudnivå

    Smeg FAB30RWH5 är också en energieffektiv modell med energiklassificering A+++. Den har en årlig energiförbrukning på 156 kWh, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ som hjälper dig att spara på din elräkning. Ljudnivån på endast 37 dB gör också kylskåpet tyst och diskret i ditt kök.

    Säkerhet och praktiska funktioner

    Med Smeg FAB30RWH5 behöver du inte oroa dig för att dina matvaror ska försämras vid strömavbrott. Kylskåpet har en imponerande säkerhetstid på 30 timmar för kylförvaring vid strömavbrott.

    Sammanfattning

    Smeg FAB30RWH5 är ett fristående kylskåp med både stil och funktionalitet. Med dess imponerande kapacitet, retrodesign och en mängd praktiska funktioner blir det ett utmärkt tillskott till ditt kök. Oavsett om du behöver kyla ner dina matvaror eller frysa in dem för framtiden, kommer Smeg FAB30RWH5 att leverera pålitlig prestanda och hög kvalitet.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg FAB30RWH5 Vit
    Mått
    Vikt
    78.6 kg
    Djup
    72.8 cm
    Höjd
    172.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Design
    Utförande
    Frys över kyl
    Hyllor/lådor (frys)
    2 st
    Dörröppning
    Vänster
    Specifikationer
    Energiförbrukning (kWh/år)
    156.0 kW/h
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Sladdlängd
    1.35 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    4.0 kg
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    72.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    1 st
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Nettovolym (Kyl)
    222.0 L
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    30.0 tim
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    100 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: