Fristående kyl

    Samsung kylskåp side by side RF65A967622

    PRODUKTKOD: RF65A967622/EO

    54 875,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 91.2 cm
    • Höjd: 182.5 cm
    • Färg: Svart
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SAMSUNG Kylskåp side by side RF65A967622 AI Energy

    Även upp till 10% mindre energiförbrukning

    Övervaka och begränsa energiförbrukningen i kylskåpet RF65A967622 med inbyggd Wi-Fi-modul. AI Energy i SmartThings¹-appen gör det enkelt att kontrollera energiförbrukningen dagligen, veckovis och månadsvis. Genom att ställa in mål kommer appen själv optimera energiförbrukningen för att minska den med upp till 10%². Optimeringen baseras på mönster som frekvensen av att öppna dörrarna, kompressorns arbets hastighet och frekvensen av avfrostningscykeln. Produkter som förvaras under optimala och stabila förhållanden behåller sin färskhet längre.

    Kontrollera dina enheter

    Upptäck de uppskattade energikostnaderna för enheterna som övervakas via appen. Se hur mycket du sparar genom att enkelt undersöka vilken dag, vecka eller månad du förbrukar mer ström.

    Mer utrymme för produkter

    Kylskåpet Multidoor Samsung RF65A967622 är en utmärkt lösning för att rymma stora veckovisa inköp. Den erbjuder dig 647 liter kapacitet - 397 liter för kylskåp och 250 liter för frysen. Det ökade användbara utrymmet är tack vare SpaceMax™ -teknologin med ett effektivt isoleringssystem, vilket möjliggjorde minskning av tjockleken på enhetens väggar för att använda det vunna utrymmet till livsmedel. Det moderna designen på kylskåpet Multidoor Samsung RF65A967622 har en minimalistisk, tidlös look som passar perfekt i alla köksarrangemang. De stilfulla svarta, platta dörrarna utan extern vattenautomat passar vackert ihop med möbelserien och skapar en otroligt harmonisk interiör.

    Lätt att styra inom räckhåll

    Enkel och mycket tydlig LCD-skärm har placerats diskret inuti enheten. Lätt att nå - styrningsknapparna finns inom räckhåll. Möjliggör val av enhetens driftläge eller önskad funktion.

    Ständig tillgång till din favoritvatten

    Njut av snabb och enkel tillgång till svalkande och smaksatt vatten. Beverage Center™-området erbjuder en automatiskt påfyllningsbar behållare med filtrerat vatten, där du kan lägga till frukt eller örter. Med vattenautomaten kan du när som helst ta en svalkande klunk.

    Mer utrymme i kylskåpet

    Nyttja mer utrymme i kylskåpet genom att ismaskinen är monterad i en del av frysen och välj bland olika storlekar på isbitarna. Produkterna förblir färska längre

    Teknik för Trippelkylning

    Trippelkylningsteknologin möjliggör oberoende kylning av kylskåpskammaren, frysen och Cool Select+-zonen. Möjlighet till precisionsstyrning av temperaturen och oberoende fläktar garanterar rätt fuktighetsnivå i varje kammare, vilket gör att produkterna förvaras under optimala förhållanden och behåller sin färskhet längre.

    Minimal förlust av kyla

    Det metalliska utförandet av kylskåpets bakre vägg fungerar som en kylackumulator. Det säkerställer en snabb återgång till den inställda temperaturen efter att dörrarna har öppnats. Ingen frost eller is

    No Frost-teknologi

    No Frost-teknologin eliminerar bildandet av frost och is i enhetens interiör. Det innebär bättre förhållanden för livsmedel och slutet på besvärlig avfrostning av enheten.

    Produkt
    Modellnamn
    RF65A967622
    Mått
    Höjd
    182.5 cm
    Bredd
    91.2 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Tillverkare
    RF65A967622
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: