Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrbl5

    PRODUKTKOD: FAB10HRBL5

    20 248,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 65.9 cm
    • Höjd: 97.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrbl5

    Färg Svart

    Detta Smeg kylskåp kommer i en elegant svart färg, vilket ger det en stilren och modern utseende. Det blir en perfekt passform för alla olika köksinredningar och ger en touch av funktionalitet och elegans.

    Dimensioner

    Med en bredd på 54.5 cm, djup på 65.9 cm och höjd på 97.0 cm, är kylskåpet kompakt och lämpligt för mindre kök eller där utrymme är en begränsning. Detta gör det lätt att integrera kylskåpet och skapa en optimal plats för att förvara dina livsmedel.

    Klimatklass

    Detta kylskåp har en klimatklassificering av N, SN, ST, T, vilket gör det lämpligt för användning i olika klimatförhållanden. Du kan vara säker på att kylskåpet kommer att fungera optimalt och hålla dina livsmedel fräscha oavsett om du bor i ett varmt eller kallt klimat.

    Design

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrbl5 har en klassisk 50-talsstil och ger en tidlös atmosfär till ditt kök. Den unika designen ger en rolig och lekfull touch till kylskåpet och gör det till en perfekt inredningsdetalj.

    Volym

    Detta kylskåp har en volym på 135.0 L, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina dagliga livsmedel och drycker. Du kommer att ha gott om plats för att organisera och hålla dina förråd fräscha och lättillgängliga.

    Energiförbrukning

    Med en energiförbrukning på 88.0 kWh/år är detta kylskåp energieffektivt och hållbart. Det bidrar till att sänka din energiförbrukning och sparar pengar på lång sikt, samtidigt som det är miljövänligt.

    Funktioner

    Kylskåpet är utrustat med glashyllor som gör det enkelt att organisera och hitta dina livsmedel. Det har även inbyggt ljus som ger en bra överblick över innehållet och gör det enkelt att hitta det du behöver.

    Enkel användning

    Detta Smeg kylskåp har en enkel användning och är utrustad med en dörröppning åt höger. Det ger dig möjlighet att anpassa kylskåpet efter dina preferenser och bekvämlighet.Sammanfattningsvis är Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrbl5 den perfekta kombinationen av stil, funktion och hållbarhet. Med sin svarta färg, kompakta design och praktiska egenskaper kommer detta kylskåp att vara en trevlig och användbar tillskott till ditt kök.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10HRBL5 Svart
    Märke
    Smeg
    Typ
    Fristående kylskåp
    Mått
    Djup
    65.9 cm
    Höjd
    97.0 cm
    Breddstandard
    55cm
    Vikt
    45.1 kg
    Bredd
    54.5 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Volym
    135.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    88.0
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: