Fristående kyl

    Smeg skåpkylskåp S4L090F

    PRODUKTKOD: S4L090F

    12 680,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.8 cm
    • Djup: 54.9 cm
    • Höjd: 87.3 cm
    • Klimatklass: N, SN, ST

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg skåpkylskåp S4L090F

    Smeg skåpkylskåp S4L090F är en integrerad kylskåp som är perfekt för att optimera utrymmet i ditt kök. Med sitt stilrena utseende och högkvalitativa material är detta kylskåp ett utmärkt val för den moderna köksinredningen.

    Funktioner

    - Klimatklass N, SN, ST: Detta kylskåp har en mångsidig klimatklass som gör det möjligt att fungera optimalt i olika temperaturförhållanden. Oavsett om det är kallt eller varmt ute, kan du vara säker på att dina livsmedel hålls i rätt temperatur.

    - Integrerade kylskåp: Smeg S4L090F är en integrerad kylskåp, vilket innebär att den kan placeras diskret bakom köksluckorna för att skapa en enhetlig och smidig design.

    - Spänning 230 (220-240) V: Med en spänning på 230 V kan du vara säker på att kylskåpet fungerar pålitligt och effektivt för att hålla dina livsmedel färska och kalla.

    - Dörröppning Höger: Detta kylskåp har en dörröppning på höger sida, vilket ger flexibilitet vid placering och gör det enkelt att nå dina livsmedel.

    - Märke Smeg: Smeg är känt för sina högkvalitativa och stilrena köksapparater. Med detta kylskåp kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt.

    - Modellnamn Smeg Einbau-Kühlschrank S4L090F: Denna modell från Smeg har en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Med sina glashyllor och inbyggda ljus gör den inte bara att dina livsmedel syns tydligt, uden underlättar också rengöring och underhåll.

    - Omhängningsbar dörr: Med sin omhängningsbara dörr kan du enkelt anpassa kylskåpet för att passa ditt kök.

    Smeg skåpkylskåp S4L090F är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och samtidigt ge ditt kök en elegant och stilren touch. Med sina avancerade funktioner och högkvalitativa konstruktion kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt som passar perfekt i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg Einbau-Kühlschrank S4L090F
    Märke
    Smeg
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Mått
    Djup
    54.9 cm
    Höjd
    87.3 cm
    Bredd
    54.8 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Klimatklass
    N, SN, ST
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: