Fristående kyl

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB38LCR5

    PRODUKTKOD: FAB38LCR5

    46 570,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 70.6 cm
    • Djup: 71.1 cm
    • Höjd: 205.0 cm
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB38LCR5

    Detta Smeg FREE-STANDING kylskåp i modellen FAB38LCR5 är en klassisk och stilfull produkt som inte bara erbjuder utmärkt kylförvaring utan också blir en snygg inredningsdetalj i ditt kök. Det finns i flera olika färger, inklusive vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, creme, blå och beige. Modellen som beskrivs här är i färgen beige.

    Placering

    Detta kylskåp är fristående, vilket innebär att det inte är monterat på väggen eller integrerat i skåp. Du kan placera det var som helst i ditt kök för att passa din design och layout.

    Mått och vikt

    Kylskåpet har en bredd på 70.6 cm, en djup på 71.1 cm och en höjd på 205.0 cm. Det väger 112.2 kg, vilket gör det stabilt och robust.

    Effekt och ljudnivå

    Detta kylskåp har en anslutningseffekt på 127 W och har en ljudnivå på 42.0 dB. Det ger en effektiv kylningsprestanda samtidigt som det håller ljudnivån på en acceptabel nivå.

    Funktioner

    Kylskåpet har flera praktiska funktioner som underlättar din vardag. Det har belysning i kylen för enkel och tydlig sikt. Det har också glashyllor som ger optimal organisering av dina matvaror. Det är utrustat med LED-belysning för energieffektiv drift.

    Det har även Multi Air Flow-teknologi, vilket innebär att luften cirkulerar jämnt i hela kylskåpet för att hålla en jämn temperatur och förhindra att maten blir dålig.

    Kylskåpet har också NoFrost-funktion, vilket innebär att det inte behöver frostas av manuellt. Det håller en konstant temperatur för att förhindra isbildning.

    Det har också snabbfrysning, vilket innebär att det kan frysa ner matvaror snabbt för att bevara deras färskhet och smak. Kylskåpet har också temperaturvarning och öppen dörrvarning, vilket ger dig en extra trygghet och säkerhet.

    Design

    Smeg FAB38LCR5-kylskåpet är tillverkat av Smeg, ett känd och pålitligt märke inom vitvaruindustrin. Det har en vacker och stilfull design som kommer att bli en perfekt inredningsdetalj i ditt kök. Den beige färgen ger en elegant och tidlös touch till ditt köksinredning.

    Volym

    Kylskåpet har en nettovolym på 344.0 L för kylförvaring och en nettovolym på 137.0 L för frysning. Det ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina matvaror på ett organiserat sätt.

    Energiförbrukning och miljöpåverkan

    Kylskåpet har en energiförbrukning på 282.0 kWh/år. Detta innebär att det har en låg energiförbrukning och hjälper till att spara energi och minska din elräkning.

    Övriga egenskaper

    Kylskåpet har också möjlighet att omhänga dörren för att passa din kökslayout och preferens. Det ger dig flexibilitet i hur du vill placera och använda kylskåpet.

    Sammanfattningsvis är Smeg FREE-STANDING kylskåp FAB38LCR5 en idealisk produkt för att lagra och hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade. Med sin stilfulla design och praktiska funktioner är det inte bara en praktisk apparat utan också en snygg inredningsdetalj i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB38LCR5 Beige
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    205.0 cm
    Vikt
    112.2 kg
    Djup
    71.1 cm
    Bredd
    70.6 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    4 st
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Hyllor/lådor (kyl)
    6 st
    Dörröppning
    Vänster
    Specifikationer
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Egenskaper
    Belysning kyl, Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Temperaturvarning, Öppen dörrvarning
    Energiförbrukning (kWh/år)
    282.0 kW/h
    Nettovolym (Frys)
    137.0 L
    Placering
    Fristående
    Nettovolym (Kyl)
    344.0 L
    Ljudnivå
    42.0 dB
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Energiklass
    E
    Anslutningseffekt
    127 W

    16 Produkter från samma kategori: