Fristående kyl

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LRD5

    PRODUKTKOD: FAB30LRD5

    31 764,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 60.1 cm
    • Djup: 72.8 cm
    • Höjd: 173.0 cm
    • Färg: Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LRD5 - Röd

    Detta Smeg FREESTANDING kylskåp, med modellnamn FAB30LRD5, är en fantastisk tillskott till ditt hem. Med sin vackra röda färg blir det en snygg detalj i ditt kök. Kylskåpet är fristående och kan placeras var som helst där det passar bäst för dig.

    Egenskaper

    Detta kylskåp har en bredd på 60.1 cm, en djup på 72.8 cm och en höjd på 173.0 cm. Dess anslutningseffekt är 100 W och den har en ljudnivå på 37.0 dB. Kylskåpets frys har en stjärnklass på 4 och har en nettovolym på 72.0 L. Kylskåpet har en klimatklass på N, SN, ST, T och kan därför fungera optimalt i olika temperaturer.

    Med funktioner som dynamiskt kylningssystem (fläkt), NoFrost, snabbfrysning och snabbkylning är detta kylskåp verkligen användbart och praktiskt. Det har även en temperaturvarning som hjälper till att hålla maten fräsch och säker. Kylskåpet har även glashyllor, LED-belysning, multi air flow och en ägghylla för att organisera och hålla ordning på dina livsmedel.

    Säkerhet och energiförbrukning

    Detta Smeg FREESTANDING kylskåp har en energiklass på A+++, vilket innebär att det är mycket energieffektivt och hjälper till att spara på elräkningen. Den har även en energiförbrukning på 156.0 kW/h per år. Kylskåpet har en funktion för att hantera strömavbrott och kan hålla maten kyld i upp till 30 timmar om strömmen skulle gå.

    Design och kapacitet

    Detta kylskåp från Smeg har en modern och elegant design. Med sin röda färg blir det en riktig blickfång i köket. Det har en dörröppning på vänster sida och har även glashyllor samt hyllor på frysdörren för att ge dig gott om utrymme att förvara dina livsmedel. Kylskåpet har en nettovolym på 222.0 L för kylförvaring och 72.0 L för frys.

    För din bekvämlighet har kylskåpet en display där du kan övervaka och justera temperaturen. Det har även LED-belysning för att ge dig en tydlig överblick över dina livsmedel.

    Så om du letar efter ett snyggt och praktiskt kylskåp, då är Smeg FREESTANDING kylskåp SMEG FAB30LRD5 i rött utförande ett utmärkt val för dig. Med sina många funktioner och energieffektivitet kommer det att göra din matlagning och förvaring mycket enklare och bekvämare.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB30LRD5 Röd
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    72.8 cm
    Bredd
    60.1 cm
    Vikt
    78.6 kg
    Höjd
    173.0 cm
    Design
    Hyllor/lådor (frys)
    3 st
    Dörröppning
    Vänster
    Färg
    Röd
    Utförande
    Frys över kyl
    Specifikationer
    Sladdlängd
    1.35 m
    Fryskapacitet pr. dygn
    4.0 kg
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Belysning kyl, Display, Dynamiskt kylningssystem (fläkt), Glashyllor, LED-belysning, Multi Air Flow, NoFrost, Snabbfrysning, Snabbkylning, Temperaturvarning, Ägghylla, Öppen dörrvarning
    Nettovolym (Frys)
    72.0 L
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Nettovolym (Kyl)
    222.0 L
    Hyllor (frysdörr)
    2 st
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Energiförbrukning (kWh/år)
    156.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Säkerhet vid strömavbrott
    30.0 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++
    Anslutningseffekt
    100 W
    Spänning
    230 V (220-240 V)

    16 Produkter från samma kategori: