Fristående kyl

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500g

    PRODUKTKOD: SMEG500G

    124 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 128 cm
    • Djup: 81.5 cm
    • Höjd: 86.5 cm
    • Färg: Gul

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500g

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500g är en stilfull och praktisk lösning för att hålla dina drycker och snacks svala. Med sin gula färg blir den en snygg inredningsdetalj i ditt rum, kök eller kontor.

    Funktioner

    Flaskställ

    Detta kylskåp har speciella flaskställ som gör det enkelt att organisera och förvara dina flaskor. Du kan enkelt placera dina favoritdrycker på ett snyggt och strukturerat sätt.

    Anslutningseffekt

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500g har en anslutningseffekt på 70 W, vilket gör den energieffektiv och kostnadseffektiv att använda.

    Dörr(ar) omhängbara

    Dörrarna på detta kylskåp är inte omhängbara, vilket innebär att de inte kan ändras för att öppna åt motsatta hållet. Detta kan vara en fördel om du har en specifik plats där du vill placera kylskåpet och inte behöver ändra öppningsriktningen.

    Klimatklass ST

    Detta kylskåp har klimatklass ST, vilket betyder att det fungerar optimalt vid en omgivningstemperatur mellan 18 och 38 grader Celsius. Det är perfekt för användning inomhus och ger en stabil kylning av dina drycker och snacks.

    Ljudnivå

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500g har en ljudnivå på 42 dB, vilket gör den tyst och bekväm att ha i närliggande utrymmen. Du kan njuta av ett svalt kylskåp utan att störas av onödigt buller.

    Energiförbrukning

    Med en energiförbrukning på endast 115 kWh per år är detta kylskåp energieffektivt och hjälper dig att spara på din elräkning. Du kan njuta av kalla drycker och snacks utan att oroa dig för höga energikostnader.

    Design

    Smeg - mini bar fristående kylskåp smeg500g har en slående design med sin ministorlek och gula färg. Den är perfekt för att ge ditt rum, kök eller kontor en retro och stilfull touch. Den blir garanterat en blickfångare och samtalsämne bland dina gäster.

    Volym

    Detta kylskåp har en volym på 100 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina drycker och snacks. Du kan enkelt organisera och hitta det du behöver utan att behöva öppna dörren i onödan.

    Volym (frysfack)

    Observera att detta kylskåp inte har något frysfack. Det är endast avsett för att kyla dina drycker och snacks.

    Mått
    Djup
    81.5 cm
    Bredd
    128 cm
    Höjd
    86.5 cm
    Vikt
    102.4 kg
    Design
    Färg
    Gul
    Specifikationer
    Ljudnivå
    42 dB
    Energiförbrukning
    115 kWh/år
    Klimatklass
    ST
    Volym (frysfack)
    Nej
    Design
    Minikylskåp
    Volym
    100 liter
    Funktioner
    Flaskställ
    Placering
    Fristående
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F
    Anslutningseffekt
    70 W

    16 Produkter från samma kategori: